Profesor (60) u Hrvatskoj napravio haos u supermarketu: Ukrao salamu, prskao suzavcem oko sebe, pa "audijem" pokušao da pregazi policajca

23.11.2022

10:56

0

Autor: V.B.

Na sudu je priznao krivicu i istakao da mu je žao, ali je ipak osuđen

Profesor (60) u Hrvatskoj napravio haos u supermarketu: Ukrao salamu, prskao suzavcem oko sebe, pa "audijem" pokušao da pregazi policajca
Ilustracija - Copyright Profimedia/Pixabay

Nemio incident dogodio se nedavno u Hrvatskoj kada je profesor gastronomije (60) krao hranu u jednom trgovačkom lancu u Bjelovaru, te je potom skoro pregazio policajca koji ga je pokušao zaustaviti na parkiralištu.

Naime, profesor se do supermarketa dovezao "audijem a8" koji košta oko 50.000 eura, ušao u prodavnicu i pošeo da krade hranu.

Da stvar bude još gora, čitava drama nastala je zbog jedne salame i paketa dečije hrane.

Kako je objasnilo obezbeđenje, na kameri su primetili čoveka koji salamu stavlja u džep od jakne, nakon čega je zamoljen da sa obezbeđenjem krene u posebnu prostoriju i pokaže lična dokumenta.

- Primetio sam da se primiče vratima, izgledalo je kao da će izaći pa sam kolegi rekao da zaključa vrata i onemogući mu beg. Tada sam pozvao policiju, međutim, on me je udario u grudi i nastao je haos. Izvadio je suzavac i počeo je da prska njime, ispričalo je obezbeđenje i dodalo:

- Vikao je da je srčani bolesnik, nakon čega smo uspeli da ga obuzdamo, damo mu vode, ali se ubrzo uzdigao i dao u beg.

 Napadač je otrčao na parking, uleteo u svoj skupoceni auto i krenuo na policajca, nakon čega je policajac u cilju otklanjanja opasnosti izvadilo pištolj i usmerio ga prema vozilu.

Nakon toga, napadač se vratio na parking mesto, a zatim ponovo krenuo autom na policajca, međutim drugo policijsko vozilo ga je zaustavilo sa strane i uhapsilo.

Profesor je na sudu priznao krivicu i istakao da mu je žao, kao i da se takvo ponašanje više neće ponoviti, ali i tvrdio da nije ništa ukrao već da je salamu slučajno stavio u džep.

Nakon istrage, osuđen je na godinu dana zatvora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike