Užas! Godinu dana silovao ženu i njenu ćerku, pretio im da će da ih pobije, maloletnica ostala u drugom stanju

10.12.2022

21:06

0

Autor: 24sedam

Kako se sumnja, R.V. je od juna 2021. godine do kraja avgusta ove godine, više puta prinudio šesnaestogodišnjakinju na obljubu

Užas! Godinu dana silovao ženu i njenu ćerku, pretio im da će da ih pobije, maloletnica ostala u drugom stanju
Ilustracija - Copyright Foto: Profimedia

Više državno tužilaštvo privelo je kraju istragu protiv osumnjičenog R.V., koji se naredbom za sprovođenje istrage sumnjiči za produženo krivično delo silovanje i dva krivična dela nasilje u porodici i porodičnoj zajednici. Osumnjičeni je u pritvoru od septembra ove godine, a pritvor mu je poslednji put produžen odlukom Vrhovnog suda.

Viši državni tužilac okončaće istragu nakon što mu bude dostavljen nalaz sudsko-medicinskog veštačenja o vrsti, težini i mehanizmu nanošenja telesnih povreda za oštećene, kao i DNK veštačenje koje je određeno naredbom.

Kako se sumnja, R.V. je od juna 2021. godine do kraja avgusta ove godine, u Ulcinju, više puta prinudio šesnaestogodišnjakinju na obljubu, što je za posledicu imalo trudnoću. Kako se navodi u naredbi za sprovođenje istrage, okrivljeni je izvršio obljubu i nad njenom majkom, a njegovom vanbračnom suprugom, više puta i bez njenog pristanka u periodu od juna do 31. avgusta ove godine.

Sumnja se da je osumnjičeni neutvrđenog dana tokom avgusta 2021.godine zapretio oštećenima da će ih pobiti ukoliko maloletnica odbije da ima seksualne odnose s njim, pa je ona pristala iz straha za svoj život i život svoje majke.

Profimedia
 

Nakon toga, kako se navodi, on je na isti način preteći da će ubiti i njih i čitavu njihovu porodicu u više navrata prisiljavao maloletnicu na seksualne odnose, koja je to prihvatila iz straha, a potom je maloletna žrtva ostala u drugom stanju.

U međuvremenu, majka maloletnice je iz straha zasnovala vanbračnu zajednicu s osumnjičenim, nakon čega je, sumnja se, on nastavio da ih fizički zlostavlja i seksualno iskorišćava. Kako se navodi u naredbi, tukao ih je, čupao za kosu, bacao ih na pod, pretio nožem... Obe su zadobile teške telesne povrede. Dalje se navodi da je 31.8. 2022. godine, na ulici u blizini zelene pijace u Ulcinju, vanbračnu suprugu, kako piše u naredbi za sprovođenje istrage, uhvatio za ruku, počeo da je davi, a zatim ju je odgurnuo, usled čega je oštećena pala na tlo, nakon čega ju je udarao rukama i nogama po glavi i telu, od čega je zadobila telesne povrede.

Osnovana sumnja da je osumnjičeni počinio dela koja mu se stavljaju na teret proizilazi iz dokaza i podataka koji su prikupljeni u dosadašnjem toku trajanja istrage, a posebno iz iskaza svedoka, kao i delimično iz njegove odbrane. Osnovana sumnja da je R. V. izvršio krivična dela stavljena mu na teret proizilazi i iz izveštaja lekara specijaliste JZU Dom zdravlja u Ulcinju na ime oštećenih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike