Kaluđerović pucao u već ranjenog masovnog ubicu? Policija čeka da se preda odbegli Cetinjanin kome je i ranije suđeno zbog ubistva!

13.08.2022

11:48

1

U razmeni vatre policija je navodno uspela da rani Borilovića, ali je on uzvraćao napad i teško ranio jednog od policajaca

Kaluđerović pucao u već ranjenog masovnog ubicu? Policija čeka da se preda odbegli Cetinjanin kome je i ranije suđeno zbog ubistva!
cetinje borilovic kaludjerovic copy - Copyright Profimedia/Instagram/pg_forass/sdcg

I dalje se čeka obdukcioni nalaz koji će pokazati ko je tačno zadao smrtonosni metak Vuku Boriloviću, masovnom ubici sa Cetinja koji je u svom krvavom pohodu ubio 10 svojih sugrađana. Prema za sada nepotvrđenim informacijama, njega je usmrtio sugrađanin Nenad Neno Kaluđerović nakon što ga je policija prethodno ranila, a upravo će obdukcioni nalaz otkloniti sve sumnje. Crnogorski "Standard" prenosi da policija pregovara sa Kaluđerovićem o predaji nakon što je posle ispaljenog metka otišao sa lica mesta.

Vuk Borilović (34) je u razjarenom stanju navodno nakon svađe oko kirije prvo usmrtio svoje podstanare Natašu Pejović Martinović i njena dva maloletna sina u kući u kojoj su živeli nakon čega je izašao i zapucao po komšiluku, a prvi sledeći kojeg je ubio je porodični prijatelj Martinovića - Milan Mitrović (37) koji je pokušao da ga obuzda.

Tokom rekonstrukcije celog događaja krvavi pir je trajao oko sat vremena, dok je Borilović iz lovačkog karabina ubijao jednu po jednu žrtvu.

Kako navodi crnogorski "Standard", policiji je trebalo, prema rečima očevidaca, dugo vremena da krene u akciju likvidacije napadača. U razmeni vatre policija je navodno uspela da rani Borilovića, ali je on uzvraćao napad i teško ranio jednog od policajaca.

Crnogrski portal dalje navodi da se u tom trenutku pojavio Nenad Neno Kaluđerović koji je uspeo da se ubici prišunja sa druge strane gde je bio nepristupačni teren i "da ga već ranjenog dokrajči pucavši u njega".

Kako je 24sedan ranije pisao, ubijeni Milan Mitrović je zapravo venačni kum Nenada Kaluđerovića.

Crnogorski Standard je preneo da je Kaluđerović koji je nakon što je pucao u Borilovića otišao sa mesta zločina i, prema nezvaničnim informacijama, policija trenutno pregovara sa njim da se preda, ukoliko viši državni tužilac odluči da mu ne određuje pritvor.

Nenad Kaluđerović je navodno ranije bio hapšen od strane crnogorske policije. Njemu je ranije suđeno u Višem sudu u Podgorici zbog ubistva, ali je on ipak oslobođen optužbi.

On je takođe hapšen jer je počinio krivično delo terorizma, pošto je bio deo grupe koja je pokušala da spreči ustoličenje mitropolita Joanikija.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Standard

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike