Porodica ne može da dođe sebi! Tela Nataše i njenih sinova dopremljena na Cetinje: Muž je sa porodicom u crkvi, već primaju saučešća!

13.08.2022

11:10

0

Sahrana nesrećne Nataše i dečaka obaviće se danas na lokalnom groblju u 15 časova

Porodica ne može da dođe sebi! Tela Nataše i njenih sinova dopremljena na Cetinje: Muž je sa porodicom u crkvi, već primaju saučešća!
profimedia-0713775233 - Copyright Profimedia

Tela Nataše Pajović Martinović i njenih sinova Marka (11) i Mašana (8) stigla su na Cetinje, potvrdili su članovi porodice.

Da podsetimo, Nataša i njeni sinovi stari 8 i 11 godina prve su žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića, koji je juče na Cetinju u najvećem masakru u novijoj crnogorskoj istoriji ubio 10 ljudi, a ranio šest. Borilović je najpre upao u kuću Martinovića, upucao Natašu i njene sinove koji su probali da se sakriju. Potom je pozvao njenog muža, rekao mu šta je uradio, izašao na ulicu i počeo redom da ubija komšije i prolaznike.

- Ne znamo šta se desilo, slomljeni smo. Natašu i decu su doneli na Cetinje, stigla su tela... Njen muž je sa porodicom u crkvi, već primaju saučešća - kroz suze je rekla rođaka.

Printscreen/Facebook/natasamartinovic
 

Sahrana nesrećne Nataše i dečaka obaviće se danas na lokalnom groblju u 15 časova.

Prema prvi podacima istrage, pomahnitali Borilović juče je u 15.30 došao na sprat kuće u kojoj su kao podstanari živeli Martinovići. Kod kuće su bila samo deca i njihova majka. Natašin muž, i otac mališana, u tom trenutku nije bio kod kuće. Do rasprave je, navodno, došlo zbog kirije - kako i šta tačno, nikome nije poznato.

Pomahnitali Borilović uzeo je oružje i zapucao - najpre u decu, koja su pokušala da se sakriju iza vrata, a potom u Natašu. Mališani su preminuli na licu mesta, a nesrećna žena podlegla je povredama u bolnici. Potom je nastavio svoj krvavi pir i ubio još sedam osoba, a ranio šest! Zaustavljen je kada ga je presreo jedan od meštana i ubio ga.

Vuk Borilović, koji je izvršio masakr, rođen je 21. novembra 1988. godine na Cetinju, gde je završio osnovnu školu. Srednju brodomašinsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje dece.

Borilović je ranije radio kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen.

- On je bio lovac, a priča se da je ljude poubijao iz lovačkog karabina. Imao je oružja. Mnogo nam je teško, ne možemo da verujemo da je ovo uradio - izjavio je juče jedan Cetinjanin.

Njegove kolege pričale su da je poslednjih nekoliko meseci bio izuzetno povučen, da je malo sa kime razgovarao na poslu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike