Novi jezivi detalji krvavog pira na Cetinju: Deca se sakrila iza vrata, Vuk ih pronašao i ubio, a onda je pozvao komšiju

12.08.2022

19:16

0

Autor: M. Vu.

Vuk Borilović (34) najpre je ubio komšinicu i njenu decu, a potom je pozvao njenog supruga i saopštio mu da mu je pobio porodicu

Novi jezivi detalji krvavog pira na Cetinju: Deca se sakrila iza vrata, Vuk ih pronašao i ubio, a onda je pozvao komšiju
Vuk Borilović - Copyright Printscreen/Facebook/Vuk Borilović

Vuk Borilović (34) najpre je ubio komšinicu i njenu decu, a potom je pozvao njenog supruga i saopštio mu da mu je pobio porodicu. 

Jedan od komšija je pokušao da izbavi decu koja su se prema nezvaničnim saznanjima sakrila iz vrata, međutim Borilović je ubio i njih i M.M koji je pokušao da ih spasi. Borilović je jurio M.M. po dvorištu pre nego što ga je ubio.

Nakon toga, Borilović je krenuo da puca svojim lovačkim karabinom u prolaznike i sugrađane.

Podsećamo, u cetinjskom naselju Medovina, ubijeno je 11 osoba, dok je desetoro povređenih, među kojima je i pripadnik policije.

Vuk Borilović je rođen 21. novembra 1988. godine na Cetinju, gde je završio osnovnu školu. Srednju brodomehaničarsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje dece.

Ubio dva dečaka i medicinsku sestru

Prema navodima ljudi koji žive na Cetinju, u masakru je stradala medicinska sestra i njena dva sina. Njihov kum koji je došao da proveri da li su dobro, stradao je na licu mesta.

Bonus video:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike