Uhapšen sin narko-bosa Nasera Kelmendija: "Pao" sa još šestoricom u akciji "Rez" - otkriveno za šta se tereti!

13.07.2022

10:09

0

Elvis je najstariji Naserov sin koji se, navodno, nalazi na listi pripadnika kriminalnih kartela iz Meksika i Latinske Amerike

Uhapšen sin narko-bosa Nasera Kelmendija: "Pao" sa još šestoricom u akciji "Rez" - otkriveno za šta se tereti!
akcija rez elvis keljmendi copy - Copyright Printscreen /mup.ks.gov.ba/YouTube/ Shqiptarja Media

Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija, uhapšen je juče u akciji policije BiH pod nazivom "Rez", a sada se oglasilo tužilaštvo Bosne i Hercegovine o razlozima hapšenja sedmorice muškaraca na teritoriji susedne države.

Da podsetimo, Elvis je najstariji Naserov sin koji se, navodno, pored braće Liridona i Besnika nalazi na listi pripadnika kriminalnih kartela iz Meksika i Latinske Amerike.

Kako prenose bosanske Nezavisne, Tužilaštvo se oglasilo o slučaju hapšenja sedmorice muškaraca koji su pod istragom zbog krivičnih dela organizovanog kriminala, a u vezi sa međunarodnim krijumčarenjem i neovlaštenim prometom velikih količina opojnih droga, kao i drugim krivičnim delima.

 

- Prema prikupljenim dokazima, u predmetu u kojem je ostvarena značajna međunarodna saradnja, osumnjičeni su delovali kao organizovana kriminalna grupa, sa podeljenim ulogama i zadacima, koja je duži vremenski period vršila krijumčarenje i prodaju na ilegalnom narko tržištu Sarajeva i drugih gradova, velikih količina opojnih droga - prenose bosanske Nezavisne reči iz Tužilaštva BiH.

Takođe, kako navodi ovaj list, u okviru istrage istražuju se i tokovi novca stečenog nezakonitim aktivnostima, kao i oblici koruptivnog delovanja osumnjičenih.

- Nakon ispitivanja osumnjičenih postupajući tužilac odlučiće o daljim koracima i nastavku istrage u ovom predmetu - dodaju iz Tužilaštva BiH.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Nezavisne

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike