Vedrana Rudan o aferi koja "trese" komšiluk: Kad bi Hrvat seks sa Srpkinjom polni organ zove „eksplicitni sadržaj“

17.06.2022

20:42

0

Autor: M. Vu.

Dvojica bliskih saradnika gradonačelnika Splita Ivice Puljka i član Predsedništva stranke Centar Luka Baričić, kao i bivši zamenik Bojan Ivošević, razmenjivali su seksualne poruke sa dve devojke iz Srbije

Vedrana Rudan o aferi koja "trese" komšiluk: Kad bi Hrvat seks sa Srpkinjom polni organ zove „eksplicitni sadržaj“
Vedrana Rudan - Copyright ATAImages/ A.A.

Hrvatska književnica Vedrana Rudan se u svom tekstu – komentaru na svom blogu osvrnula na seks aferu koja je nedavno potresla Split, ali i celu Hrvatsku.

Dvojica bliskih saradnika gradonačelnika Splita Ivice Puljka – gradski poslanik i član Predsedništva stranke Centar Luka Baričić, kao i bivši zamenik gradonačelnika Bojan Ivošević, razmenjivali su seksualne poruke sa dve devojke iz Srbije od kojih je jedna, navodno, maloletna.

Sve se događalo prošlog meseca, a prema porukama koje su razmenili, može se zaključiti da je Baričić dogovarao susret s devojkom Aleksandrom koja je trebalo da dođe u Split.Nakon njenog pitanja oko mogućeg posla u Splitu, Baričić joj je kazao kako će videti može li da joj ga sredi.

U delu poruka Baričić nagovara Aleksandru i da svoju sestru Milicu spoji s Ivoševićem. Piše joj kako je razgovarao s njim o tome, te u jednoj od poruka navodi: „Molim te reci sestri da je on sada kandidat na izborima, ali da je svakako želi“.

Instagram_luka_baricic
 

Kazao je i kako će im obezbediti smeštaj i dobar provod u Splitu.

Vedrana Rudan na ovu seks aferu bez seksa nije ostala bez komentara:

„U Splitu nikad mira. Prekrasan grad, a godinama ga vode mužjaci sa izuzetno izraženim posebnim potrebama. Nikako da se na splitskom političkom nebu ukaže neto normalan. Nije da su ostali hrvatski političari pri sebi, daleko od toga, ali toliko bolesnika u jednom gradu možda bi bilo teško naći.

Ovaj Bojan Ivošević, bivši splitski dogradonačelnik, je mrtav hladan urednici “Slobodne Dalmacije” pretio da će joj se “napiti krvi”. Pročitala na Indeksu. Državno tužilaštvo tereti Ivoševića za takozvani kvalifikovani oblik pretnje. Oštećene su i novinarke Nikolina Lulić, Sandra Lependa, Diana Barbarić i Milena Budimir. Tužilaštvo za bolesnika traži uslovnu kaznu.

Da smo normalna država za divljaka koji se umesto pivom iz boce napaja krvlju novinarke nikad više ne bi bilo posla. Slažem se s vama. Hrvatska nije normalna država, Split je grad u kome žive političari ludaci ma kojoj stranci pripadali. I baš nikad ne na*ebu dok… Dok ne krenu “je*ati” preko Fejsa.

Bojan o kome pišem trenutno se koprca u neviđenoj aferi jer su on i njegov kolega sa “Srpkinjom Aleksandrom” dogovarali kresanje. Baš mi nije jasno da li i s njom ili samo s njenom “maloletnom sestrom”. Dok su “razgovarali” neto od njih, ili obojica, ni to mi nije jasno, poslali su “Aleksandri” , kako oni to zovu, “eksplicitni sadržaj”. Zašto Dalmatinci u punoj snazi svoju ku*činu nazivaju “eksplicitni sadržaj”?

Split/Foto: Pixabay
 

Zato jer je prihvatljivije je*ati “maloletnicu” i punoletnicu “eksplicitnim sadržajem” nego ku*cem, ipak smo mi katolička zemlja? Bojan je izgleda oženjen pa će to supruzi lakše pasti?

Napaljeni splitski mužjaci ne znaju ništa o ženama.

Mi jednako preziremo partnere koji u “Aleksandre” trpaju svoj “eksplicitni sadržaj” ili ku*ac kojim su nam napravili decu. Ne zato što mislimo da nisu normalni, nego stoga jer bi oni mislili da mi nismo normalne kad bismo svoje “eksplicitne sadržaje” nudili “Srbima Aleksandrima”. Žene su tu da im se “napiješ krvi” nakon što ga uvališ “Aleksandri”.

Zbog Bojana se, danas mu ni najveštiji urolog ne bi u gaćama mogao naći “eksplicitni sadržaj”, trese čitav Split. Verovatno će gospodina Ivoševića njegov neizvučen i nekorišten ku*ac doći političke glave. Je li to pobeda Pravde ili ipak još jedno splitsko političko s*anje? To je ipak ovo drugo.

Kad političar preti urednici novina smrću, onda dobije uuslovnu kaznu. Kad političar obećava radost nepostojećoj ženi biva osuđen na političku smrt. Ovo meni ne drži vodu. Bojan Ivošević je zbog zločina počinjenog prema časnim, splitskim novinarkama trebao biti politički mrtav.

Vedrana Rudan/Foto: Wikipedia
 

U modernom svetu d*kanje, virtualno *ebanje, fotkanje svog “eksplicitnog sadržaja” i “šerovanje” istog toliko je uobičajeno da ne bi smelo biti tema. Nije li društveno prihvatljivije da političari *ebu virtualno nego da nas sve zajedno, i one izvan Splita, siluju uživo?

Kako bilo, drago mi je da će Bojan Ivošević nestati iz politike. Normalni hrvatski građani, užasnuti Ivoševićevim pretnjama urednici “Slobodne Dalmacije” koji su očekivali kaznu za njegov zločin, mogu odahnuti.

Siroti mi. Pirova je to pobeda. I još kad nam do mozga dopre strašna istina da je Split, privremeno, spasila “Srpkinja Aleksandra”? Mora da se tamošnji dragovoljci s pravom pitaju, jesmo li se za ovo borili?“

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike