Sjajne vesti! Pronađena Lara - majka krenula ka policijskoj stanici!

14.05.2022

12:41

0

Ona se vodila kao nestala osoba od ponedeljka

Sjajne vesti! Pronađena Lara - majka krenula ka policijskoj stanici!
lara 2 - Copyright Foto: Printscreen/Nestali.gov.hr

Potraga za Larom T. (15) iz Zagreba uspešno je okončana. Podsetimo, tinejdžerka se vodila kao nestala već pet dana, a brzom reakcijom medija proširila se informacija da se za njom traga i ljudi su je prepoznali u Velikoj Gorici.

Ona je oko podneva primećena kod Konzuma, a policija je nakon dojave potvrdila da se radi o nestalom licu.

- Zahvaljujući Vama Lara je nađena i ne znam kako bih Vam zahvalila. Krećemo prema Velikoj Gorici - rekla je kroz suze Larina majka za Jutarnji.hr.

Podsetimo tinejdžerka je nestala u ponedeljak, oko 45 minuta posle ponoći.

- Jako sam uznemirena jer mog deteta nema već pet dana, a ja od policije, osim da je potraga u toku, nemam nikakve druge informacije. Snimci nadzornih kamera izuzeti su tek u sredu. Suprug i ja smo otišli u petak u Dramalj s unukom, Larinim osmomesečnim sinom, i trebalo je da se vratimo u nedelju, ali smo neplanirano došli u subotu. Mislim da je kod nje tada bio u stanu jedan dečko, kojeg smo mi po povratku zatekli na stepeništu. U nedelju smo sasvim normalno, otvoreno razgovarali. U ponedeljak u noći Larin sinčić se probudio oko tri sata ujutru i probudio je i nas. Ustala sam da mu pripremim flašicu. Zvala sam Laru, ali nije se odazivala. Otišla sam do njenog kreveta i videla da je prazan - ispričala je majka ranije danas za Jutarnji list.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike