Užas u Tirani, albanski ekstremisti zapalili srpsku zastavu: Pogledajte kako je to izgledalo (VIDEO)

20.12.2021

16:45

0

Albanske pristalice su skinuli zastave koje su bile okačene na bandere i zapalili ih

Užas u Tirani, albanski ekstremisti zapalili srpsku zastavu: Pogledajte kako je to izgledalo (VIDEO)
zapaljena srpska zastava tirana - Copyright Printscreen/Twitter

Na protestima u Tirani protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića albanski ekstremisti zapalili su srpske zastave.

Naime, protesti su organizovani na poziv bivšeg albanskog premijera Salija Beriše. Njegove pristalice okupile se ispred rezidencije premijera Edi Rama u vreme kada se očekuje održati sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Nedugo zatim, albanske pristalice su skinuli zastave koje su bile okačene na bandere i zapalili ih, a ovde pogledajte kako je to izgledalo:

Kako su ranije mediji preneli, demonstranti su se podeliti u dve grupe i pokušaće da preseku kolonu u kojoj se nalazi Vučić, a koja ide od aerodroma.

Jedna grupa će protestovati ispred zgrade Vlade u ovom gradu, a druga planira da preseče put koloni od aerodroma u kojoj je predsednik Vučić.

Albanski ekstremisti su protiv predsednika Vučića protestovali i 2019. godine, kada je bio u poseti Tirani kako bi se sa Edijem Ramom dogovorio o inicijativi "Otvoreni Balkan".

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas i sutra u Tirani, gde će sa premijerima Albanije i Severne Makedonije, Edijem Ramom i Zoranom Zaevom, učestvovati na sastanku regionalne inicijative za saradnju Otvoreni Balkan.

Predviđeno je potpisivanje ukupno šest sporazuma, među kojima je i Sporazum o uslovima za slobodan pristup tržištu rada na Zapadnom Balkanu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike