Vučić o skandaloznoj izjavi Viole fon Kramon: "Ona samo olajava Srbiju i radi sve protiv interesa naše zemlje"

07.12.2021

11:53

0

Podsećamo, ona je juče na Tviteru napisala da "Srpska pravoslavna crkva ne postoji"

Vučić o skandaloznoj izjavi Viole fon Kramon: "Ona samo olajava Srbiju i radi sve protiv interesa naše zemlje"
Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom izjave Viole fon Kramon da "Srpska pravoslavna crkva ne postoji" rekao da sve što je ona ikada radila bilo je protiv interesa naše zemlje.

- Teško je komentarisati... Mi smo od nje napravili veliku političku zvezdu, ona samo olajava Srbiju i radi sve protiv interesa naše zemlje, od toga kako da budemo osuđeni za genocid do toga da Kosovo bude nezavisno. Šta god da je radila i rekla bilo je protiv naših interesa.

- Zaključite kako je ona došla do toga. Ne moram ja ništa da govorim, mislim da svaki normalan čovek to razume - završio je Vučić. 

Podsetimo, poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon sastala se juče sa episkopom diseldorfskim i cele Nemačke Grigorijem Durićem.

Sastanak Viole fon Kramon i episkopa Grigorija je jasan znak da im dobrobit Srbije i SPC nije u interesu, jer da jeste episkop Grigorije se ne bi sastao sa glavnom lobistkinjom za nezavisnost Kosova i ženom koja se zalaže da svi priznaju da se u Srebrenici desio genocid.

Povrh svega, nakon sastanka sa Grigorijem Viola fon Kramon je ukinula Srpsku pravoslavnu crkvu u svom tvitu!

- Nema "Srpske pravoslavne crkve", ovo su veoma autonomne eparhije koje se razlikuju od katoličke crkve. Popričajte sa episkopom, i iznenadićete se - odgovorila je Viola fon Kramon na komentar jedne od Tviterašica.

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam