Napadi na Danila su deo prljave kampanje usmerene protiv Aleksandra Vučića

01.12.2021

13:42

0

Videli smo još jednom da deo opozicije ne bira sredstva da bi napali predsednika Vučića

Napadi na Danila su deo prljave kampanje usmerene protiv Aleksandra Vučića
Aleksandar i Danilo Vučić - Copyright Instagram printscreen

Tekst o Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije, u kom se kaže da je on navodno menadžer fudbalera Dušana Vlahovića, objavljen je 8. oktobra u italijanskom časopisu "La Republicca".

Krik je ovaj tekst preneo tek danas, baš na rođendan Danila Vučića, što govori u prilog tezi da je tendenciozno prenet kako bi izazvao jaču još emotivniju reakciju Aleksandra Vučića i njegove porodice.

Na laži o sinu predsednika Srbije, koje je ovaj portal preneo, reagovale su i ministarke u Vladi Srbije. 

TANJUG/ JADRANKA ILIC
ministarka Irena Vujović

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Irena Vujović izjavila je da je konstantno fabrikovanje laži i kreiranje izmišljenih afera u kojima se sin predsednika Srbije Danilo Vučić pokušava dovesti u vezu sa unosnim poslovima i predstaviti u negativnom svetlu, deo prljave kampanje usmerene protiv Aleksandra Vučića.

"Propalim političarima očigledno nije jasno da se vlast osvaja na izborima uz podršku građana, a ne uništavanjem života dece političkih protivnika. Besmislena i orkestrirana kampanja u tajkunskim medijima, čiji je jedini cilj diskreditacija porodice Vučić, bedan je pokušaj lažne političke elite okupljene oko Dragana Đilasa da skrene pažnju sa svih rezultata koje za Srbiju ostvaruje predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nikada deca nijednog političara nisu bila meta prljave političke igre. Sramno je što oni koji nemaju politiku i program koji bi ponudili građanima, laži i sinhronizovane napade na decu neistomišljenika, koja ni na koji način ne učestvuju u političkom životu, smatraju legitimnim u političkoj borbi", poručila je Vujović.

Tanjug/Zoran Petrović
ministarka Zorana Mihajlović

Na sramne lažne optužbe na račun Danila Vučića reagovala je i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović.

Umesto što napadate porodicu predsednika Srbije, izađite sa svojim programom! Deo opozicije nastavlja sa napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića gde po ko zna koji put za metu uzimaju članove njegove porodice. Videli smo još jednom da deo opozicije ne bira sredstva da bi napali predsednika Vučića, kao i da će pre da napadnu članove njegove porodice nego da ponude drugačija rešenja za politiku s kojom se ne slažu. Ali, to što radite nije politika i zato i nemate podršku građana. Izađite sa vašim programom, a decu i porodice ostavite na miru!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike