Hvala Putinu: Vučić na konferenciji Jedinstvene Rusije, prvi govornik posle Medvedeva

01.12.2021

11:27

0

Na početku konferencije, učesnicima se obratio potpredsednik Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev

Hvala Putinu: Vučić na konferenciji Jedinstvene Rusije, prvi govornik posle Medvedeva
Vucic Jedinstvena Rusija Facebook 5 - Copyright Facebook/Единая Россия

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas putem video linka na konferenciji "Globalni izazovi 21. veka: Međustranačka dimenzija" u organizaciji ruske vladajuće stranke Jedinstvena Rusija.

"Hvala Jedinstvenoj Rusiji što sam imao čast da učestvujem na konferenciji “Globalni izazovi 21. veka: Međustranačka dimenzija”. Veliko hvala predsedniku Putinu koji je uvek bio uz Srbiju i srpski narod kada je bilo najteže. Živelo srpsko-rusko prijateljstvo", napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

 

 

Kako prenosi Tass, ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je u pozdravu učesnicima konferencije da je međustranački dijalog između država važna komponenta međunarodnih odnosa, jer pomaže u traženju načina za suprotstavljanje savremenim pretnjama i izazovima. Na skupu koji se održava u okviru manifestacija povodom 20. godišnjice partije Jedinstvena Rusija učestvuje još nekoliko šefova država i vlada, kao i desetine lidera uticajnih političkih snaga.

 

Na početku konferencije, učesnicima se obratio potpredsednik Saveta bezbednosti Ruske Federacije i lider Jedinstvene Rusije Dmitrij Medvedev. Prvi govornik posle njega bio je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji je najavljen kao veliki prijatelj države, ali i stranke Jedinstvena Rusije.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike