Dačić u suzama: Mrkonjić će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana, osniva se politička škola sa njegovim imenom (FOTO/VIDEO)

29.11.2021

10:35

0

Komemoracija u Skupštini Srbije i sahrana biće održana u četvrtak

Dačić u suzama: Mrkonjić će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana, osniva se politička škola sa njegovim imenom (FOTO/VIDEO)
ivica dačić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U 11 časova u sedištu Socijalističke partije Srbije na Studentskom trgu je otvorena knjiga žalosti, a isto će biti urađeno i po opštinskim i okružnim odborima ove strane po Srbiji.

Među prisutnima su bili Branko Ružić, Slavica Đukić Dejanović, Dušan Bajatović i Toma Fila.

Dačić je najavio osnivanje političke škole za mlade ljude "Milutin Mrkonjić", zahvalio se svima na izjavama saučešća, pozvao sve na komemoraciju i sahranu da se oproste od njega.

U četvrtak će u Skupštini Srbije biti održana komemoracija povodom smrti Milutina Mrkonjića, a sahrana će biti istog dana, izjavio je danas predsednik Narodne skupštine i lider SPS Ivica Dačić, i naveo da će tražiti da se Mrkonjić sahrani u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Takođe je najavio i da će na komemoraciji u Skupštini najverovatnije govoriti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Komemoracija će najverovatnije biti održana u 11 časova, izjave saučešća će biti od 13:30, dok će sahrana početi u 15 časova, rekao je Dačić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike