Vučićeva poruka stranačkim kolegama: Zajedno sa vama boriću se na izborima, tražim da ta pobeda bude najubedljivija do sada

27.11.2021

19:14

0

Vučić je u obraćaju potvrdio da se na sledećoj skupštini stranke neće kandidovati za predsednika stranke

Vučićeva poruka stranačkim kolegama: Zajedno sa vama boriću se na izborima, tražim da ta pobeda bude najubedljivija do sada
Untitled - Copyright Foto: Instagram/avucic

Predsednik Aleksandar Vučić zatražio je večeras od članova svoje stranke da se bore za najubedljiviju pobedu na izborima, protiv onih koji su uništili zemlju, jer ta pobeda, kaže, znači bolju budućnost za Srbiju, za našu decu.

Vučić je u obraćaju potvrdio da se na sledećoj skupštini stranke neće kandidovati za predsednika stranke, ali da se nikada neće odvajati od SNS.

- Zajedno sa vama boriću se na izborima 3. aprila za još jednu veliku pobedu, a od vas tražim da ta pobeda bude najubedljivija do sada. Da se borite više nego ikada, jer nema predaje, ni povlačenja pred najgorima, onima koji su zemlju uništili, koji bi hteli da pljačkaju zemlju i da vaš novac stavljaju u svoje džepove. Da se borite jače i snažnije nego ikada, poručio je Vučić.

 

Dodao je da je ponosan što je saborac takvih ljudi, kakvi su oni koji podržavaju SNS.

- Da ovu energiju od večeras, uložimo u najveću pobedu do sada, najubedljiviju. Pobedu za Srbiju, pobedu za našu decu, poručio je Vučić praćen dugotrajnim aplauzima podrške.

Podsetimo, Svečanom akademijom u Štark areni u Beogradu, Srpska napredna stranka obeležava večeras 13 godina od osnivanja SNS. 

Danas je u hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu održana izborna skupština SNS.

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić ostaje na čelu stranke i u narednom periodu.

Izabrani su novi potpredsednici Srpske napredne stranke: Ana Brnabić, Siniša Mali, Nevena Đurić, Vladimir Orlić, Miloš Vučević, Marko Đurić i Aleksandar Šapić.  

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike