Predsednik Vučić poručio: "Vodiću SNS na sledeće izbore, a onda je vreme za neke druge, mlađe ljude"

27.11.2021

17:00

0

Ukazao je da SNS nije stranka koja izbacuje ljude, kao neki drugi i da je to stranka u kojoj je moguće da se misli drugačije i iznose potpuno drugačiji stavovi

Predsednik Vučić poručio: "Vodiću SNS na sledeće izbore, a onda je vreme za neke druge, mlađe ljude"
Tan2021-11-27_18324648_1 - Copyright Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je, na današnjoj skupštini SNS, prihvatio, da pomogne stranci, da je vodi na sledeće izbore, a onda je, kaže, vreme za neke druge, mlađe ljude.

Kazao je da je SNS napravila veliki prodor ulaskom velikog broja mladih.

Ukazao je da SNS nije stranka koja izbacuje ljude, kao neki drugi i da je to stranka u kojoj je moguće da se misli drugačije i iznose potpuno drugačiji stavovi.

Podsetio je da neki tvrde da su se ujedinili, a to su svi koji su izbačene iz jedne te iste stranke.

- Kod nas toga nema, možete da mislite drugačije, da iznosIte stavove potpuno drugačije, nećete biti izbačeni. Spadamo u partije koja okuplja ljude raznih stavova - objasnio je Vučić za TV Pink, vozeći se na svečanu akademiju stranke u autobusu sa mladim stranačkim kolegama.

Vučić je kazao da je sada vreme za neke druge ljude, a da je njegovo da osigura da nasleđe bude nasleđe sigurnosti, boljitka za građane.

Izrazio je uverenje da su mladi mogli da vide da je potrebno puno rada i truda za sve što je sprovedeno.

Naglasio je da za sve što je urađeno neki smatraju da je oduvek tu, a tako će biti i sa metroom, brzom prugom, autoputevima.

- Gde god da se okrenete morate da radite, da se borite. Oni koji ne rade naravno ne greše, ali narod vidi ko ne radi - podvukao je Vučić.

Rekao je da je važno da se mladi nauče odgovornosti, da budu ozbiljni i posvećeni radu.

- Da njima ostavimo Srbiju da bude normalna pristojna zemlja, koja će moći da se pohvali da ne ide vodenim topovima na demonstrante, da pusta sve, ali će znati i da zaštite državni poredak. Da bude normalna država - objasnio je on.

Kazao je da mladima još treba iskustva, ali su dobili priliku da ga stiču, neki kao odbornici, poslanici ili na drugim mestima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike