Dačić uputio saučešće povodom smrt Zukorlića: Uložio je svoje znanje i energiju na dobrobit tolerancije i boljeg života svih u Srbiji

06.11.2021

15:12

0

Pamtićemo Muamera Zukorlića kao mudrog i iskrenog čoveka, od kojeg smo mnogo dobili i naučili

Dačić uputio saučešće povodom smrt Zukorlića: Uložio je svoje znanje i energiju na dobrobit tolerancije i boljeg života svih u Srbiji
Copyright A.K./ATAImages

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić uputio je saučešće povodom smrti akademika Muamera Zukorlića, u kojem se navodi:

- Potresla me je vest o preranom odlasku Muamera Zukorlića, kolege narodnog poslanika, potpredsednika Narodne skupštine i prijatelja. Uložio je svoje znanje i energiju na dobrobit tolerancije i boljeg života svih u Srbiji, učestvovao je u našem društvenom životu aktivno i svim srcem. I kao verski dostojanstvenik, a naročito kao narodni predstavnik u Skupštini, baveći se naročito prosvetom kao našom najvećom vrednošću. Pamtićemo Muamera Zukorlića kao mudrog i iskrenog čoveka, od kojeg smo mnogo dobili i naučili, istakao je Dačić i dodao:

- U ime Narodne skupštine Republike Srbije i sa osećanjem ličnog gubitka, porodici i prijateljima Muamera Zukorlića izražavam najdublje saučešće.

Saučešće uputio i ministar Ružić

Prvi potpredsednik vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić uputio je telegram saučešća porodici danas preminulog Muamera Zukorlića, bivšeg muftije Mešihata Islamske zajednice, potpredsednika Narodne skupštine Republike Srbije, predsednika Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo.


"Najiskrenije saučešće ožalošćenoj porodici povodom iznenadnog gubitka velikog čoveka, odanog porodici, prijateljstvu i pružanju kvalitetnog obrazovanja svim građanima i građankama Srbije", navodi se u telegramu u kojem stoji i:

"Njegov legat ćemo čuvati".
 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike