Predsednik Vučić uputio emotivnu poruku povodom smrti Tasovca: Neumoljivi borac za prefinjenost

30.09.2021

05:38

0

Autor: J. S. J.

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac preminuo je sinoć, iznenada, u 55. godini života.

Predsednik Vučić uputio emotivnu poruku povodom smrti Tasovca: Neumoljivi borac za prefinjenost
Copyright Printscreen/Pink

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom smrti Ivana Tasovca napisao je na Instagramu u emotivnoj poruci da ga je vest o odlasku sjajnog pijaniste i umetnika izuzetno pogodila. 

 
-Izuzetno me je pogodila vest o iznenadnoj smrti Ivana Tasovca, sjajnog pijaniste i umetnika, a pre svega izuzetnog čoveka, iskrenog prijatelja i saborca. Ivan je posvetio život najvećim ljudskim vrednostima - umetnosti i ljubavi prema otadžbini, koju je na svoj sofisticirani i jedinstveni način iskazivao muzikom, nepresušnom energijom i kreativnošću po kojoj će ostati upamćen u najvišim umetničkim i intelektualnim krugovima-, naveo je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav. 

-Neumoljivi borac za prefinjenost protiv profanosti, za smisao u površnosti, Ivan je ostavio najdublji trag na umetničkoj sceni, ali i u srcima svih nas koji smo imali čast da ga poznajemo. Počivaj u miru, prijatelju moj, a mi ćemo nastaviti borbu za još bolju i jaču Srbiju, za koju si i ti živeo -napisao je predsednik Srbije. 

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac preminuo je sinoć, iznenada, u 55. godini života.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike