Predsednik Vučić o gorućim problemima na KiM: Uzbudili se kada je Srbija pokazala da neće dozvoliti pogrom

26.09.2021

20:13

0

Vučić je, u emisiji „Hit tvit“, rekao da se ljutio na sve svoje sagovornike na Zapadu i tražio da kažu šta je to Srbija uradila

Predsednik Vučić o gorućim problemima na KiM: Uzbudili se kada je Srbija pokazala da neće dozvoliti pogrom
Copyright Aleksandar Vučić, Happy TV printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se sedam dana na Zapadu nisu uzbudili zbog dešavanja na KiM, već su se uzbudili kada je Srbija pokazala da neće da dozvoli pogrom nad svojim stanovništvom.

Vučić je, u emisiji „Hit tvit“, rekao da se ljutio na sve svoje sagovornike na Zapadu i tražio da kažu šta je to Srbija uradila.

- Kažite šta smo uradili? Hoćete da kažete da ne smemo da podignemo svoje helikoptere ili tenkovi da se kreću na teritoriji Srbije? Šta u stvari hoćete od Srbije, koliko hoćete da nas ponižavate, vi sa Zapada, a još gore vi u Srbiji? - upitao je on.

Ironično je rekao da oni očigledno hoće da kažu da su pripadnici ROSU, koji sedam dana stoje sa mitraljezima, članovi hipi grupacije, kojima nedostaje samo da zapevaju i zapale travu, te su rešili sve probleme.

- Sedam dana se na Zapadu nisu uzbudili, ali su se uzbudili kada je Srbija pokazala da neće da dozvoli pogrom nad svojim stanovništvom. Oni su mislili da se ja šalim kada to govorim da nećemo dozvoliti da se ponove pogromi. Misle da to govorim zbog domaće publike. Ali se ja za svaku reč koju izgovorim trudim da je deset puta izmerim pre nego što je kažem - podvukao je on.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike