Jovanov "razorio" Ćutu: On nije političar nego uličar i klošar, najavljuje svoje ludačke akcije

03.07.2024

09:29

0

Govorio je i o tome da je Srbiji potreban litijum i napredak, a da opozicija želi da osujeti to

Jovanov "razorio" Ćutu: On nije političar nego uličar i klošar, najavljuje svoje ludačke akcije
Milenko Jovanov - Copyright Printscreen/Youtube/ParlamentSrbija

Narodni poslanik Milenko Jovanov, ističe da državni organi moraju da spreče delove opozicije da maltretiraju narod, pre svega Aleksandra Jovanovića Ćutu.

- Ovi kao Parandilović ili tako neki likovi, ja ne znam kako uopšte može neko da sledi Ćutu. Ćuta najavljuje sabotaže i diverzije a to je zakonom zabranjeno i država treba da reaguje. Misle da nasiljem mogu da promene sve, ali to tako ne može. Ne treba ometati Ćutu da bude budala, ali ako želi da maltretira građane i blokira grad, to mora da se zaustavi. Njegova izjava implicira da on već 57 godina živi kao klošar i uličar i da sada nema šta da izgubi, a to mora da objasni. On nije političar nego uličar i klošar, državni organi treba da reaguju. Ludak najavljuje svoje ludačke akcije - rekao je Jovanov gostujući na Informer TV.

Govorio je i o tome da je Srbiji potreban litijum i napredak, a da opozicija želi da osujeti to.

- Ćuti treba pomoć, on treba da se leči i emituje tu energiju. Ćuta je pričao kako Kinezi vade zlato u Vlajkovićevoj ulici, a tu je mesto za garažu. Po njima ne smeju da se grade crkve, vrtići, putevi, mostovi, rudnici... Oni žele da se ništa ne radi i ne gradi u Srbiji, već samo da pokradu novac. U prošlosti je nafta bila bitan resurs i zbog nje su se vodili ratovi. Litijum treba mnogima na svetu, mi možemo da zaštitimo sebe tako što ćemo eksploatisati litijum, taj litijum će biti eksploatisan, sa ili bez nas - objasnio je Jovanov.

Milenko Jovanov kaže da su Igor Braunović i Ćuta potpuno isti i vode istu politiku, iako je jedan u vlasti, a drugi u opoziciji.

- Igor Braunović je vikao sloboda ili smrt, a on je izabrao smrt, a? Seo je u fotelju "Srbijašume" znači to je ta smrt. On mlati prstom i nekome preti, a šlepa se uz Aleksandra Vučića. Nikada nisam čuo ovog čoveka da se obraća ovako opoziciji. Ovakvo ponašanje mi je stvarno odvratno i ovo guslarsko glumatanje patriotizma. Interesantno je kako se uvek nađu neki ljudi koji su isti kao opozicija, a u vlasti su. Ne vidim razliku između njega i Ćute, jer su oni isti, jedina razlika je što jedan pije rakiju, a drugi vinjak - rekao je Jovanov.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike