Sramotno: Kesić ismeva "Oluju" i Jasenovac, sprda se sa srpskom šajkačom dok pokazuje albanskog dvoglavog orla i podržava Mirditu (VIDEO)

28.06.2024

13:31

1

Skandalozno!

Sramotno: Kesić ismeva "Oluju" i Jasenovac, sprda se sa srpskom šajkačom dok pokazuje albanskog dvoglavog orla i podržava Mirditu (VIDEO)
Copyright ATA Images/YouTube

Voditelj tajkunske Nove S Zoran Kesić ismeva "Oluju" i Jasenovac, a takođe se sprda sa srpskom šajkačom dok pokazuje albanskog dvoglavog orla i podržava takozvani kosovski festival "Mirdita, dobar dan".


Naime, Kesić je u svojoj emisiji, opleo po dešavanjima u Srbiji i osvrnuo se na festival "Mirdita". Može se reći da je ovo skandal neviđenih razmera na opozicionom glasilu!

- Stiglo nam je leto, a svi znamo koje su nam asocijacije na to godišnje doba. Govorim, naravno o tradicionalnim, letnjim regionalnim sukobima, Summer Hate Fest, letnja konfliktijada 2024. Kao što znamo, u avgustu nam stiže sukob sa Hrvatima i priča o "Oluji" i Jasenovcu. U julu, naravno ulaznice već kupljene za tradicionalni sukob sa Bošnjacima zbog Srebrenice i sve je to okej, ta dva meseca su lepo, fino pokrivena, ali šta ćemo sa junom?

- Mesec dana bez nekog regionalnog sukoba? Previše je to mira, na ovu vrućinu. Kad već nema nikakvog sukoba, na vidiku "će ga napravimo" - sprdao se on, pa u svom bezobraznom maniru nastavio: 

Visoki državni fukcioneri zabranili su održavanje festivala "Mirdita", a ministar Dačić je predložio odlaganje. Organizatori su posle toga saopštili da će događaj planiran za 28. jun (Vidovdan), biti pomeren dan pre i dan posle.

- To je onaj festival kada nam ovde dolaze umetnici sa Kosovo - rekao je Kesić

Puštao je komentar ministarke Milice Đurđević Stamenkovski koja je rekla da cilj festivala nije upoznavanje sa albanskom kulturom, na šta se Kesić opet cerio i pokazivao simbol dvoglavog orla.

Pogledajete Kesićevu sramnu izjavu u video prilogu:


Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike