Sramno! Ustaški kolumnista traži da se Vučić zaustavi po svaku cenu jer nije dozvolio da se gaze Srbi i Republika Srpska!

13.06.2024

09:10

1

Nije im dugo trebalo da nastave sa svojom antisrpskom kampanjom

Sramno! Ustaški kolumnista traži da se Vučić zaustavi po svaku cenu jer nije dozvolio da se gaze Srbi i Republika Srpska!
Copyright A.K./ATAImages/Printscreen

Ustašama nije dugo trebalo da nastave tamo gde su stali sa svojom antisrpskom kampanjom, jer džaba što predsednik Srbije Aleksandar Vučić šalje poruke mira i normalnosti, kad njima najteže od svega padaju kompleksi koje im konstantno nabija Vučićeva moderna, uspešna i stabilna Srbija.

Kroz pero ustaškog kolumniste Željka Trkanjeca, u svom pomahnitalom izdanju, opet je u komšiluku podvučeno sledeće: Traži se da se zaustavi Vučić po svaku cenu jer nije dozvolio da se gaze Srbi i Republika Srpska! 

Printscreen
 

Svesrpski sabor, koji je održan 8. juna jasan je pokazatelj učvršćivanja veza jednog naroda, svojevrsna manifestacija patriotizma, potvrda jedinstva i jače povezanosti Srbije i Republike Srpske, ali to ustašama, naravno, smeta i tvrde da je na taj način ugrožen region, navodeći da je potpisana deklaracija na saboru "opasna politička platforma". 

- Deklaracija je opasna politička platforma, a njeno oslanjanje na Načertanije Ilije Garašanina, koje je postavilo doktrinu srpske ekspanzionističke politike te Memorandum SANU, koji je postavio temelje agresije Beograda i JNA na Hrvatsku i BiH, podiže je na stepen regionalne ugroženosti - napisao je Trkanjec u svojoj skandaloznoj kolumni i dodao na kraju: 

- Hrvatska mora delovati kako bi se planovi Svesrpskog sabora primarno u BiH, zatim u Crnoj Gori, osujetili. Kao što sam pisao, politički lider skupine stranaka s hrvatskim predznakom u BiH, Dragan Čović, morao bi nakon ovog dokumenta prekinuti partnerstvo s Dodikom i okrenuti se Federaciji BiH. Politika hrvatskog korpusa u BiH ne sme pomišljati na opcije pripajanja Hrvatskoj je re je to za Hrvatsku opasno - napisao je Trkanjec u svojoj kolumni. 

Ali ovaj ustaški kolumnista upravo zaboravlja jednu bitnu stvar: Nije Vučić taj koji je ugrozio region, nego upravo Hrvati i svi ostali koji su sumanutom rezolucijom o navodnom genocidu u Srebrenici otkopali ratne sekire!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike