Aida Ćorović opet napada, ovaj put u islamističkoj "Slobodnoj Bosni": "SPC je profašistička, razvratna, mafijaška družina"

01.06.2024

08:48

4

Aida Ćorović udarila na Srbiju i SPC

Aida Ćorović opet napada, ovaj put u islamističkoj "Slobodnoj Bosni": "SPC je profašistička, razvratna, mafijaška družina"
Aida Ćorović - Copyright Printscreen/YouTube

Aktivistkinja Aida Ćorović javno je udarila na Srbiju i Srpsku pravoslavnu crkvu, ovaj put, ni manje ni više, nego u islamističkoj Slobodnoj Bosni!

Naime, Slobodna Bosna je objavila skandalozan intervju sa pomenutom aktivistkinjom Aidom Ćorović, sa naslovom: "EKSPLOZIVNI INTERVJU AIDE ĆOROVIĆ ZA „SB“: Patrijarh je blizak rođak predsednika Srbije, na sceni je sprega crkve, službe i kriminala, a ovo su najveći Vučićevi strahovi". 

Foto: printscreen
 

U intervju Aida, između ostalog, bez trunke srama i blama, navodi da je, po njenom mišljenju, Srpska pravoslavna crkva profašistička, razvratna, mafijaška družina! 

Foto: printscreen
 

 

- Mi govorimo o mafijaškoj družini, a da ne govorimo o raznim skandalima, bludu, razvratom u svojim redovima, do nacionalističkih i profašističkih pumpanja. Crkva je država u državi. Napravljeno je jedno zmijsko leglo, u kojem su političari i SPC. Naravno i u SPC-u ima ljudi koji imaju drugačije, pomiriteljske stavove, ali oni zbog toga imaju velike probleme -  rekla je Aida u skandaloznom intervjuu za Slobodnu Bosnu! 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike