Stipendista Rokfelera i Soroša dobio šamar od kolega iz opozicije: Manojlović im dao ultimatum, oni ga o'ladili za sve pare!

05.06.2024

20:47

0

Lider pokreta "Kreni-promeni" je pomislio da je vođa NATO opozicije

Stipendista Rokfelera i Soroša dobio šamar od kolega iz opozicije: Manojlović im dao ultimatum, oni ga o'ladili za sve pare!
Copyright R.Z./ATAImages

Savo Manojlović, kandidat za gradonačelnika Beograda, lider pokreta "Kreni-Promeni", doktor prava koji nije znao da sastavi listu za izbore na opštini Vračar i stipendista Rokfelera i Soroša, dao je rok svojim kolegama iz opozicije, u nadi da će svi zajedno da izazovu nove nerede i potpunu građansku neposlušnost, međutim, oni su ga oladili za sve pare.

- Izlazimo sa zahtevom da opozicione stranke iz ovih gradova, kao i republičkog parlamenta, sve opozicione stranke napuste parlament. Rok za ovu odluku je 24 sata. Šansa je da sve opozicione stranke na republičkom nivou i u ovim gradovima napuste parlament, odustanemo od javnog finansiranja. Ovo je dakle zahtev, sutra u 10 treba da imamo jasnu odluku da li imamo u potpunosti delegitimizovanu vlast kako bismo mogli u subotu da uđemo u potpunu građansku neposlušnost sa građanima - izjavio je pre neki dan Manojlović.

Milos Tesic/ATAImages
 

Međutim, ne da nije dobio očekivan odgovor, već su ga "kolege" oladile za sve, Rokfelerove pare.

Marinika mu je poručila da nam nakaradna pamet nije potrebna, dr Dragan Milić je rekao da mu se ne sviđa ta inicijativa, Ćuta se žali kako je sve to saznao iz medija, a Lazović kaže da je to pucanje u sopstvene noge.

Kako su ga njegove kolege iz opozicije oladili za sve pare, možete videti u narednom snimku.

Podsetimo, Manojlović, koji je u izbornoj noći maltene proglasio pobedu tvrdeći da je opozicija postigla najbolji rezultat od 2012. godine, pomislio je da je vođa NATO opozicije i da će takozvana bojkot opozicija pristati na njegove pozive.  

Prva ga je oduvala Marinika Tepić koja mu je odbrusila sledeće: 

M.K./ATAImages
 

- Naknadna pamet nanela je puno štete građanima. Opozicija ultimatume treba da postavlja političkom protivniku Vučiću, a ne opozicija opoziciji.

Manojlovića su odjavili i iz stranke Zdravka Ponoša.

- Nas niko nije zvao. Ne postavljate ultimatume kad hoćete da napravite stvarno dobru komunikaciju, to je potpuno apsurdno. Konačno je Savo Manojlović rešio da uđe u političku arenu i sad se bori za svoj prostor. Mislim da se bavi time kako će on dalje da postupa u ovome, jer ono što je ostvario u Beogradu je značajan rezultat. Prema njegovoj reakciji posle izbora, pretpostavljam da je očekivao više posle toliko godina aktivizma - navodi Slobodan Cvejić iz stranke Srbija Centar. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike