"Kad god pomisliš da ne mogu da padnu niže...": Jovanov poručio Đilasu: Drži se ti sricanja tuđih govora

24.05.2024

12:20

0

Autor: 24sedam

Narodni poslanik reagovao je na izjavu Đilasa da za predsednika treba organizovati doček na balkonu

"Kad god pomisliš da ne mogu da padnu niže...": Jovanov poručio Đilasu: Drži se ti sricanja tuđih govora
Milenko Jovanov - Copyright Printscreen/Youtube/ParlamentSrbija

Narodni poslanik Milenko Jovanov reagovao je na izjavu Dragana Đilasa da za predsednika Vučića treba organizovati doček na balkonu.

- Kad god pomisliš da ne mogu da padnu niže, oni te demantuju. Od mržnje prema Aleksandru Vučiću potpuno pomahnitali... Šta je to tačno za sprdnju, a u vezi je sa predsednikovim nadljudskim naporima da osujeti ideju da nam se nametne žig genocidnog naroda? Šta je tačno sporno u tome da je u datim okolnostima postigao maksimum za ovu zemlju i narod i mnogo više nego što se iko nadao? Ne samo u Srbiji. Uzgred, šta je veliki opozicioni lider, s tim u vezi, radio svih ovih nedelja za svoju zemlju? Koga je u svetu pozvao? Kome je objasnio poziciju svoje zemlje i posledice onako odvratne podvale u vidu nemačke rezolucije? Nikome. Umesto toga, prepucavao se danima sa Savom Manojlovićem, kao neka strina. Drži se ti Dragane Đilase, sricanja tuđih govora, mada ni to ni na šta ne liči - napisao je Jovanov na svom zvaničnom Iks nalogu.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić boravio je prethodnih dana u Njujorku, a povodom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj se lavovski borio da ne bude izglasana sramna rezolucija o Srebrenici, koja je juče usvojena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike