Vulin se sastao sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Karanom i direktorom policije Kostreševićem (FOTO)

07.06.2024

18:04

0

Svesrpski sabor nosi glavnu poruku da su Srbi, gde god da žive, jedan narod, jedinstven politički narod!

Vulin se sastao sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Karanom i direktorom policije Kostreševićem (FOTO)
Copyright FOTO TANJUG

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, uoči Svesrpskog sabora sastao se danas sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Sinišom Karanom i direktorom policije Republike Srpske Sinišom Kostreševićem u Palati Srbija.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan i direktor policije Srpske Siniša Kostrešević istakli su tokom razgovora da Svesrpski sabor nosi glavnu poruku da su Srbi, gde god da žive, jedan narod, jedinstven politički narod.

FOTO TANJUG
 

Sagovornici su naglasili da srpski lideri Aleksandar Vučić i Milorad Dodik čuvaju i štite srpske nacionalne interese, i da se to najviše pokazalo prilikom glasanja o sramnoj rezoluciji o Srebrenici u Skupštini Ujedinjenih nacija, gde je čitav svet mogao da vidi snažnu borbu predsednika Vučića za opstanak i slobodu srpskog naroda.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Srpske Siniša Karan i direktor policije Srpske Siniša Kostrešević istakli su da će svi Srbi biti zaštićeni gde god da žive. Ministar unutrašnjih poslova Srpske Karan i direktor policije Kostrešević zahvalili su potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vulinu na svemu što čini za srpski narod sa obe strane Drine, kao i na izuzetno uspešnoj saradnji u periodu kada je Aleksandar Vulin obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova Srbije i direktora BIA.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike