Haos u ''Kreni-promeni'': Novobeogradski odbor se pobunio protiv Manojlovića, a Savo tera(o) članstvo na bizarne rituale zakletve! (VIDEO)

05.06.2024

14:59

0

Članstvo pokreta Kreni-promeni u Novom Beogradu na korak je do odluke o otcepljenju, jer su nezadovoljni metodama političke borbe koju najavljuje njihov lider

Haos u ''Kreni-promeni'': Novobeogradski odbor se pobunio protiv Manojlovića, a Savo tera(o) članstvo na bizarne rituale zakletve! (VIDEO)
Ilustracija - Copyright F.S./ATAImages/Printscreen

Nakon što su pristigli konačni rezultati lokalnih izbora, Savo Manojlović i njegovi sledbenici ne mogu da se izbore sa izazovima svakodnevne realpolitike, što dovodi do sve većeg haosa u redovima „Kreni-promeni“ i poziva na blokadu saobraćajnica, bez obzira na to što je misija OEBS potvrdila da na minulom glasanju nije bilo nepravilnosti. 

Radikalizacija koju najavljuje Manojlović pak preti i da naruši odnose unutar njegovog pokreta. Članstvo u Novom Beogradu na korak je do odluke o otcepljenju, jer su nezadovoljni metodama političke borbe koju najavljuje njihov lider.

Navodno, mnogima smetaju Manojlovićevi kontakti sa BIA, o čemu je javno pre neki dan govorio lider radikala Vojislav Šešelj. 

Trenutno se od strane nezadovoljne grupacije vodi borba za ime „Kreni-promeni“, od koga Manojlović ni po koju cenu neće odustati, zbog navodnih obaveza koje ima prema Rokfelerovoj i Soroševoj fondaciji.

U celom slučaju, posebna bizarnost je ritual zakletve na koji je Manojlović naterao svoje najbliže saradnike, kojima je tom prilikom bilo izuzetno neprijatno, te su celu stvar pokušali da okrenu na šalu – dok nisu shvatili ozbiljnost Manojlovićevog stanja. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike