Pobeda pripada predsedniku Vučiću i njegovoj politici! Opozicija nema nikakav uticaj na svoje birače!

04.06.2024

09:37

0

Ova pobeda, pre svega, pripada predsedniku Vučiću, kaže Jovanov

Pobeda pripada predsedniku Vučiću i njegovoj politici! Opozicija nema nikakav uticaj na svoje birače!
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Milenko Jovanov, narodni poslanik, bio je gost "Info jutra" Informer TV i tom prilikom govorio o rezultatima lokalnih izbora u Srbiji, ali i o reakciji opozicije na dotične.

Jovanov je opoziciju okarakterisao kao amatersku i diletantsku, a njene lidere kao ljude koji ne znaju ništa o politici.

- Ova pobeda, pre svega, pripada predsedniku Vučiću. Njegovo ime je značilo garanciju politike koju on vodi i narod podržava. Mi smo na ove izbore izašli u koaliciji. Svi naši koalicioni partneri su dali svoj doprinos. Srpska napredna stranka jeste kičma te koalicije, ali svako je dao svoj doprinos. Ljudi koji ne znaju ništa o politici, ne mogu da razumeju politiku. Oni vode specijalni rat protiv ove zemlje. Želim da vam se javno zahvalim što ste rasvetlili sve što se dešavalo za vreme izbornog dana. Vi u kampanji komunicirate s biračima. Na dan izbora, kol centar služi za to da ih pozove i podseti da su tog dana izbori. Imamo veliki broj sigurnih glasova, zato nam i treba veliki broj kol centara. Opozicija nema nikakav uticaj na svoje birače. Kad vi imate nekog ko je diletant, vi njima morate da objašnjavate osnovne stvari. Ljudima koji ne znaju ništa, morate da objašnjavate. Oni ne shvataju poentu svega toga. Ovo su diletanti na nivou onih šibicara ispred Ekonomskog fakulteta - rekao je Jovanov.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike