Ruska stranka potvrdila: Formiraćemo listu sa Vučićevom koalicijom

03.06.2024

17:23

0

On napominje da Ruska stranka ima odbornike širom Srbije, i ističe da je posebno ponosan na Rusko-Srpski humanitarni centar u Nišu

Ruska stranka potvrdila: Formiraćemo listu sa Vučićevom koalicijom
Ruska stranka - Copyright Ustupljena fotografija/Promo

Predsednik Ruske stranke Slobodan Nikolić rekao je danas da je stav te stranke i njihovog Gradskog odbora Niš da podrži Srpsku naprednu stranku u tom gradu i da zajedno sa njom formira većinu.

Nikolić, koji je i član Ruskog nacionalnog saveta, rekao je da ta stranka neće uopšte razgovarati sa predstavnicima opozicije u Nišu i dodao da je nosilac liste "Grupa građana Dr Dragan Milić", uvredio i diskriminisao Ruse izjavom da on nije sreo nijednog u Nišu, prenosi portal realnosrb.rs.

Nikolić je za taj portal rekao da će Ruska stranka podržati SNS iz nekoliko razloga, od kojih je ključni nastavak započetih projekata u Nišu koji su važni za građane.

On napominje da Ruska stranka ima odbornike širom Srbije, i ističe da je posebno ponosan na Rusko-Srpski humanitarni centar u Nišu koji godina pomaže građanima u nevolji.

Prema podacima Gradske izborne komisije Niša, sa svih obradjenih birački mesta, lista okupljena oko SNS osvojila je 30 odborničkih mandata, a lista "Ruska stranka-Rusija i Niš u srcu - Tihomir Perić" jedan.

Skupstina grada Niša ima 61 odbornika.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike