Dačić: Ideja jedinstvene liste opravdala sva očekivanja - Cilj nam je bolja Srbija, nastavak puta razvoja zemlje

02.06.2024

22:50

0

Dačić je zamolio Aleksandra Vučića da ne raspisuje izbore svake godine

Dačić: Ideja jedinstvene liste opravdala sva očekivanja - Cilj nam je bolja Srbija, nastavak puta razvoja zemlje
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da je predlog Aleksandra Vučića da se na izbore izađe na zajedničkoj listi apsolutno opravdao sva očekivanja i da mu je veoma drago što je cela Srbija prepoznala da je država ugrožena i što je imala jedinstven odgovor na sva teška državna i nacionalna pitanja.

Na konferenciji za medije u sedištu Srpske napredne stranke, Dačić se zahvalio članovima, simpatizerima i biračima Srpske napredne stranke, SPS-a i svih drugih stranaka koje su bile na zajedničkoj listi, što su, kako je rekao, prepoznali ispravnost te liste i što su se oni sabirali u interesu Srbije.

Posebno je zahvalio predsedniku Aleksandru Vučiću koji je predložio stvaranje zajedničke liste.

"Milion puta smo govorili u kampanji da smo mi zajedno, zato što je Srbija ugrožena i zato što imamo slične stavove, jedinstvene stavove vezane za najvažnija državna i nacionalna pitanja. I u tom pogledu mi je veoma drago da je cela Srbija imala jedinstven odgovor na sva ta teška državna i nacionalna pitanja", poručio je Dačić.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

 

Dodao je da su, kako je rekao, odlučni da brane naše nacionalne i državne interese, ali i da su odlučni i čvrsti da nastave putem razvoja zemlje i stvaranja bolje Srbije sutra.

Dačić je zamolio Aleksandra Vučića da ne raspisuje izbore svake godine.

"Hoću da idem u penziju za tri, četiri godine i molim vas da to ne činite. Ne mogu svake godine da imam srčane smetnje", rekao je Dačić.

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike