Dvostruki aršini i licemerje NATO opozicije! Sada šire laži o kol centrima, a evo kako je Veselinović pozivao u svoj (FOTO)

02.06.2024

14:11

0

Jasno je da ne važe ista pravila za sve

Dvostruki aršini i licemerje NATO opozicije! Sada šire laži o kol centrima, a evo kako je Veselinović pozivao u svoj (FOTO)
Copyright ATA images/M.A

Tajkunski mediji sprovode specijalni rat protiv Srbije tako što šire lažne vesti o kol centrima predstavljajući kao da je to nešto nelegalno, iako je sve po zakonu za šta postoje i dokazi. Međutim, ne tako davno, tačnije za prošle izbore, opozicija se i sama hvalila kol centrima odakle su pozivali građane da glasaju.

Jasno da su na delu dvostruki aršini i licemerje, te da ne važe ista pravila za sve, pa je tako Veselinovuću i njegovim kolegama dozvoljeno da imaju kol centre, dok ostalima, onima koji ne dele njihove mišljenje, nije dozvoljeno.

Printscreen
 

Laži koje sada šire o kol centru u SC "Banjica" dokaz su "demokratije" koju predstavljaju.

Printscreen
 

Večiti student na Poljoprivrednom fakultetu i narodni poslanik Radomir Lazović otišao je danas u Sportski centar "Banjica" gde je verbalno nasrnuo na okupljene građane i aktiviste SNS. 

Lazović se unosio u facu predsedniku Mesnog odbora Banjica i predsedniku Fonda PIO Relji Ognjenoviću, a potom iz džepa izvadio dimnu bombu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike