Lideri koalicije "Biram" poručuju: Ako dođemo na vlast, priznaćemo da su Srbi genocidni! (VIDEO)

22.05.2024

12:44

0

Oni znaju da Vučić nikad neće prestati da se bori protiv njihove namere da Srbima nametnu žig genocida

Lideri koalicije "Biram" poručuju: Ako dođemo na vlast, priznaćemo da su Srbi genocidni! (VIDEO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Šta je zajedničko Nataši Kandić, Emiru Suljagiću, Dobrici Veselinoviću, Pavlu Grboviću i njihovim pajtosima iz opozicije?

To da bi, ako bi nekim čudom došli na vlast, odmah priznali lažni genocid u Srebrenici.

O tome govori sledeći video snimak, koji je nastao kao kompilacija izjava onih koji ni ne kriju svoje namere da Srbe žigošu kao genocidan narod.

Upravo zato im je predsednik Aleksandar Vučić trn u oku - oni znaju da Vučić nikad neće prestati da se bori protiv njihove namere da Srbima nametnu žig genocida!

Podsetimo,  da dok traje borba našeg rukovodstva na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Njujorku za očuvanje obraza i časti naše zemlje, tajkunski mediji se utrkuju ko će da nanese više štete.

Za sada prednjači tajkunski list “Danas” koji je, kako izgleda, udarnički krenuo u kampanju etiketiranja srpskog naroda kao genocidnog, a sve u službi slabljenja naše države u najtežim trenucima! 

Prvo, na naslovnoj strani pozvali su da se podrži inicijativa za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji vodi lavovsku borbu u Njujorku. 

Printscreen
 

Zatim je u istom tajkunskom listu osvanuo tekst o “diskriminaciji” Bošnjaka u Pazaru, jer je samo jedan navodno primljen na obuku za pripadnika vatrogasne jedinice, a čak i ako je istina, to se u svakoj državi događa i sankcioniše, ali Srbija ne diskriminiše narode nikada, za razliku od, recimo, Hrvatske gde je uslov za formiranje sadašnje vlade upravo bilo to da u vladi ne sme da bude Srba.

I treće, šlag na tortu, intervju sa preminulim autonomašem Živanom Berisavljevićem koji govori o “etnogenocidnoj politici Slobodana Miloševića”, a u cilju da se opet podvuče da su Srbi genocidni narod.

Dakle, cela novina u funkciji slabljenja naše države i davanja municije onima koji žele da nas upravo proglase za genocidni narod.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike