Nije prošlo 8 godina i mi smo sve izgradili jer smo slušali Niš: Brnabić govorila na skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija sutra"

30.05.2024

17:26

0

Dajte sve od sebe u nedelju da pobedimo, rekla je predsednica Narodne skupštine

Nije prošlo 8 godina i mi smo sve izgradili jer smo slušali Niš: Brnabić govorila na skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija sutra"
Ana Brnabić na mitingu u Nišu - Copyright Dimitrije Nikolic/ATAImages

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić govorila je na završnom predizbornom skupu "Aleksandar Vučić – Niš sutra"  koji se održao u hali Čair.

- Svaka čast Niš, kakva atmosfera. Ne sećam se da smo imali miting koji je energičniji od ovoga...a ako se po jutru dan poznaje...Dajte sve od sebe u nedelju da pobedimo! Ispričaću dve priče koje su mi u srcu...zaustila je Brnabić nakon čega je prekinuo gromoglasan aplazu i skandiranje reči "Pobeda".

Kako je rekla, zna da će Vučić pričati o putevima, prugama, platama, penzijama, ulaganju u zdravstvo KC Niš, te da će zato ona pričati o nečem drugom.

Tanjug printscreen
 

- Znam da će oni iz opozicije spočitavati da nismo slušali Nišlije, da nismo dovoljno uradili, da ne slušamo narod. A ja ću vam reći da kad sam bila u vladi, predsednik Vučić nas je doveo ovde u Niš na 7 dana da čujemo šta možemo da uradimo za Niš. I otišla sam sa Aleksandrom Vučićem na Elektronski fakultet u Nišu. Slušali smo, zapisivali, i razumeli smo viziju za Niš. Mislim da nije postojao niko te 2016. godine ko je verovao da ćemo mi sve to uraditi. Nije prošlo 8 godina i mi smo sve izgradili, i startap centar i laboratorijsku lamelu i naučnotehnološki park koji je jedan od najlepših i svakako najbolji u ovom delu Evrope. I mi smo to uspeli jer smo slušali Niš. - rekla je Brnabić.

- Setite se da su to oni ljudi koji su trčali od Brisela do Berlina do Strazbura, da se žale na svoju zemlju, da cinkare svoju zemlju, da traže sankcije za svoju zemlju. E ljudi, na to ćemo da odgovorimo drugog juna, na to ćemo da kažemo da će Srbija nastaviti da pobeđuje, da će Niš nastaviti da pobeđuje, da ćemo sami da odlučujemo, da ćemo ostati zemlja slobode i nepokora kao što je Aleksandar Vučić pokazao u UN. - istakla je Brnabić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike