Vučević o napadima novosadske opozicije na njegovu porodicu: "Oni su spremni da najbrutalnije napadnu moju sestru za neistine"

29.05.2024

10:19

0

Vučević je poručio svim sugrađanima da će se lista "Aleksandar Vučić-Novi Sad sutra" boriti do poslednjeg trenutka za Novi Sad

Vučević o napadima novosadske opozicije na njegovu porodicu: "Oni su spremni da najbrutalnije napadnu moju sestru za neistine"
Miloš Vučević - Copyright Instagram milosvucevic

Premijer Srbije Miloš Vučević naveo je da udružena novosadska opozicija spremna da na najgnusniji način napadne njegovu porodicu.

- Oni nisu sigurni da li da održe konferenciju sa jednom osobom koja ima određenih problema, ali da li da drže tu konferenciju protiv moje sestre i da je napadnu na najgnusniji, najbrutalniji i najgori način. Jedan od njih bi da to uradi, a ostali ga ubeđuju da to ne radi, jer znaju kakav je bio odijum u javnosti kada dirate nečiju porodicu. Ja nikada nisam dirao ničiju porodicu, a oni su spremni da najbrutalnije napadnu moju porodicu, pre svega moju sestru za gluposti i neistine - odgovorio je Vučević i nastavio: 

Dokazaće svoje pravo lice ako mi napadnu porodicu

- Pokušavajući da time kriminalizuju moju porodicu. Ne znaju ni šta da kažu za Vesnu Turkulov, ni asfaltiranje puteva nego moraju da pričaju gluposti. To im je ideja i videćete koliko će opet da pričaju o kupovini glasova i lažnim glasačima. Oni sad imaju konzilijume kako to da urade. Nema politike, nema rešenja za građane Novog Sada osim gluposti koje pričaju. Ja bih voleo da to urade, da mi napadnu porodicu, zato što će onda dokazati svoje pravo lice- da su nasilnici, nemoralni ljudi čije porodice nikad niko nije dirao. O njima nismo govorili loše, a oni su spremni to da urade. To nisu heroji, to su kukavice, koji sakrivaju svoju agresiju i kukavičluk, a inače im neko stalno govori nemoj neće ti to doneti poene. Prikrij se i pokaži drugačije lice nego kakav jesi. 

F.S./ATAImages
 

Nervoza je velika čim spremaju napade na porodice i žene 

Vučević je poručio svim sugrađanima da će se lista "Aleksandar Vučić-Novi Sad sutra" boriti do poslednjeg trenutka za Novi Sad.

Udrite samo po porodicama i ženama, to vam je najbolja politika, to jedino i znate da radite. Voleo bih da to urade, čućete njihove gomilu gluposti, očajni su jer su dobili rezultate poslednjih istraživanja. Iako su proglasili pobedu, vide da će to biti napeto, neće to baš lako ići. Mi im i dalje priznajemo da su oni favoriti. Poručio bih svim građanima - naša lista će se boriti do poslednjeg trenutka za Novi Sad. Nemojte da brinete za to. Biće isključivo kako kažu građani. Mi ćemo iste večeri priznati rezultate izbora, bez bilo kakvog problema. Kako kažu građani tako će biti, ali da se predamo i povučemo pred njima, neće moći! Nervoza je velika čim spremaju napade na porodice, žene i glupave priče koje stalno pričaju. Bez ijedne poruke za građane Novog Sada šta će oni da urade za Novi Sad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: dnevnik.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike