Orlić sa penzionerima u Mladenovcu: Hvala vam što verujete u Srbiju

29.05.2024

22:10

0

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, boravio je večeras u Mladenovcu gde se družio sa penzionerima iz ove opštine

Orlić sa penzionerima u Mladenovcu: Hvala vam što verujete u Srbiju
Orlić sa penzionerima u Mladenovcu - Copyright SNS

Dr Vladimir Orlić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, boravio je večeras u Mladenovcu, gde se, zajedno sa kandidatima za odbornike Aleksandrom Antićem i Vladanom Glišićem, družio sa penzionerima iz ove opštine.

„Veliko je zadovoljstvo biti u društvu dobrih ljudi, koji dostojanstveno i ponosno podržavaju predsednika Aleksandra Vučića i njegovu borbu za Srbiju. U toj smo borbi svi saborci, a od toga kakvi smo danas – zavisi budućnost i Mladenovca, i Beograda, kao i cele Srbije“, poručio je dr Orlić.

SNS
 

Zahvalio je najstarijim sugrađanima jer su svojom ljubavlju i marljivim radom uvek pokazivali da su na strani svoje države i da u nju veruju.

 

SNS

 

„Bez vaše podrške nijedan istorijski rezultat koji smo postigli ne bi bio moguć. Nastavićemo da neumorno radimo, da 2027. dočekamo sa prosečnim penzijama od 650 evra. To je naše obećanje vama, uz sve drugo što će da osigura da nam Srbija živi, napreduje i pobeđuje. Zato će, uz vašu podršku, 2. juna pobeda liste koja nosi ime predsednika Vučića biti – najveća i najubedljivija“, rekao je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike