Orlić u Mladenovcu: Svaka bitka je važna, ali ovog 17. decembra je – najvažnija

02.12.2023

11:14

0

Naglasio je da država postoji, u pravom i punom smislu, samo ako je slobodna, samostalna i suverena

Orlić u Mladenovcu: Svaka bitka je važna, ali ovog 17. decembra je – najvažnija
Copyright Tanjug

Kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" dr Vladimir Orlić posetio je Mladenovac, gde je razgovarao sa mladim aktivistima Srpske napredne stranke, kojima je rekao da ubedljivo najveću podršku mladih danas ima politika predsednika Vučića, jer samo ona za njih stvara perspektivu za dobar život u našoj zemlji.

- Svaka bitka je važna, ali ovog 17. decembra je najvažnija, jer odlučujemo o tome da li ćemo državu da sačuvamo, ili ćemo da se vratimo u ono vreme kada je nismo ni imali, kada su je uništavali, čerupali, ponižavali, pretvarali je u svoju privatnu firmu, u sredstvo za bogaćenje. Nisu pet para davali za našu Srbiju, za narod i njegovo dostojanstvo. U to se vreme ne vraćamo - rekao je Orlić.

Tanjug
 

Naglasio je da država postoji, u pravom i punom smislu, samo ako je slobodna, samostalna i suverena, baš kakva danas jeste, i samo takva ona može da ima budućnost, saopšteno je iz SNS.

Tanjug
 

- Tu i takvu državu branimo na predstojećim izborima, a tu i takvu državu predstavlja jedino - predsednik Aleksandar Vučić i lista koja nosi njegovo ime, ona garantuje da Srbija neće da stane - poručio je Orlić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike