Orlić u Zemunu sa Jelenom Buhač Radojčić "Darom iz Jasenovca" i kandidatima sa liste "Zemun sutra" (FOTO)

29.05.2024

19:36

0

Dr Orlić je, tokom boravka u Zemunu, obišao dečije igralište i sportske terene u naselju Sava Kovačević, koji se ubrzano završavaju

Orlić u Zemunu sa Jelenom Buhač Radojčić "Darom iz Jasenovca" i kandidatima sa liste "Zemun sutra" (FOTO)
Vladimir Orlić - Copyright SNS

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke dr Vladimir Orlić obišao je danas, zajedno sa kandidatima za odbornike Nedžadom Memićem i Bojanom Bajagićem, Jelenu Buhač Radojčić, koja je kao dete preživela strahote ustaškog logora i po čijem je liku, na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića, snimljen film „Dara iz Jasenovca“.

I gospođa Buhač Radojčić danas sa ponosom stoji uz svoju Srbiju i predsednika, a na predstojećim izborima kandidat je za odbornika na listi „Aleksandar Vučić - Zemun sutra“.

Kako je dr Orlić naglasio, njena životna priča svedočanstvo je srpskog stradanja i istorije genocida nad našim narodom u NDH, ujedno je i simbol nepokolebljivosti i otpora u najtežim vremenima.

- Slobodna Srbija danas se bori na način koji je pre predsednika Vučića bio - nezamisliv.

Dr Orlić je, tokom boravka u Zemunu, obišao dečije igralište i sportske terene u naselju Sava Kovačević, koji se ubrzano završavaju.

- Bez brige o najmlađima, ne možemo reći da brinemo o budućnosti svoje Srbije. Zato mi upravo za svu našu decu, za dobru budućnost Zemuna i Srbije radimo - poručio je dr Orlić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike