Dragan Đilas ipak učestvuje na beogradskim izborima preko Grupe građana "1 od 5 miliona – Beogradski front"!

28.05.2024

10:16

0

Đilas se nadao da će ova Grupa građana osvojiti oko 10% glasova na Beogradskim izborima

Dragan Đilas ipak učestvuje na beogradskim izborima preko Grupe građana "1 od 5 miliona – Beogradski front"!
Dragan Đilas - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Dragan Đilas još jednom pokazuje svoje pravo lice, kako je u javnosti zagovornik bojkota, ovaj put ipak učestvuje na izborima iako opoziciju nagovara da bojkotuje!

Isto tako, Grupa građana "Grupa građana "1 od 5 miliona - Beogradski front" formirana je na izgled od strane deset politički neutralnih lica, ali istina je mnogo drugačija.

Kako piše Informer, deseti potpisnik Sporazuma o osnivanju Grupe građana je Stefan Pavlović.

Facebook
 

Činjenica je da je gore pomenuti nekada učestvovao u organizaciji protesta 1 od 5 miliona, kao i da je već dugi niz godina u emotivnoj zajednici sa Tijanom Ilić. 

Naime, Tijana Ilić je već dugi niz godina zaposlena kod Dragana Đilasa. Radila je kod njega u stranci i u ostalim organizacijama koje je plaćao Dragan Đilas. Kao dokaz napred navedenih radnji slike njih dvoje sa različitih destinacija.

Kako ističe izvor Informera iz ove Grupe građana dotična se pojavljuje u organizaciji samo da bi prenela direktive lično Dragana Đilasa, i da poruči pojedincima obično pretećim tonom šta im je Đilas poručio.

Facebook
 

Isto tako ne manje važno, potvrđuje da pre par dana kada je stiglo istraživanje javnog mnjenja dotična je došla u prostorije ove Grupe građana i žustro uz urlikanje govorila svima da su nesposobni. Kako je Đilas ljut i kako će da ukine finansiranje jer naime ova Grupa građana se prema ispitivanju javnog mnjenja nalazi na oko 4,8%, 

Ovo istraživanje samozvanog bojkotaša Dragan Đilasa, predstavlja problem jer se dotični nadao da će ova Grupa građana osvojiti oko 10% glasova na Beogradskim izborima i da može da se desi da odlučuju o formiranju gradske vlasti u Beogradu. 

Facebook
 

Na ovaj način žuti tajkun Đilas je pokušao da se dočepa vlasti u Beogradu na jedan vrlo bezobziran način. Iz iste Grupe građana izvor potvrđuje da je atmosfera vrlo napeta i da se ne zna ništa, da svi rade u strahu, kakvu će poruku da prenese dotična zaposlena Dragana Đilasa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike