Miloš Jovanović priznao: SNS pobeđuje u Beogradu, to zna i opozicija koja izlazi na izbore (VIDEO)

28.05.2024

07:53

0

Priznao je bolnu činjenicu za celu opoziciju

Miloš Jovanović priznao: SNS pobeđuje u Beogradu, to zna i opozicija koja izlazi na izbore (VIDEO)
Miloš Jovanović - Copyright Milos Tesic/ATAImages/

Lider novog DSS Miloš Jovanović gostujući na tajkunskoj televiziji priznao je bolnu činjenicu za celu opoziciju, da Srpska napredna stranka (SNS) sigurno pobeđuje na izborima u Beogradu.

Naime, Jovanović je na pitanje voditelja da prokomentariše to što deo opozicije koji izlazi na izbore kaže da je pobeda u Beogradu moguća ukoliko izlaznost bude kao u decembru, rekao sledeće:

- U Beogradu?! Ma, nema šanse, mi smo odrasli ljudi svi! U decembru su bili parlamentarni izbori koji povećavaju izlaznost na lokalnim kad su spojeni. Ja sam apsolutno ubeđen da je sledeća vlast u Beogradu - SNS vlast! Niko valjda ne gaji iluziju, ovi iz opozicije ne smeju to da priznaju jer su u kampanji ali verujte da znaju i sami o čemu se radi! - priznao je Jovanović.

Napao svoje dojučerašnje kolege 

Takođe, on je gostujući u toj emisiji napao svoje dojučerašnje kolege iz opozicije, a sve zbog zakona koji je izglasan na njihov predlog.

Jovanoviću najviše smeta što je skraćen period predizborne kampanje sa 45 na 30 dana.

- Moja najveća kritika njima je što su skratili period predizborne kampanje sa 45 na 30 dana, za trećinu smo smanjili period što je za opoziciju na nekim budućim izborima katastrofa! Dok dobijete notare, dok skupite potpise što je sve teže na lokalu, dok odštampate materijal... Vama ostaje 10-12 dana kampanje! Njihova lažna borba je dovela do toga da nama ostane u budućnosti manje vremena za kampanju! - rekao je Jovanović na tajkunskoj televziji.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike