Šapić o incidentu na Novom Beogradu: Došli smo do toga da ne daju da se gradi vrtić!

25.05.2024

11:47

0

Šapić je dodao da postoje mediji, koji, kako vreme protiče, podižu lestvicu trovanja atmosfere, društva, provokacija...

Šapić o incidentu na Novom Beogradu: Došli smo do toga da ne daju da se gradi vrtić!
Aleksandar Šapić - Copyright BeoInfo

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić prokomentarisao je incident u novobeogradskom bloku 62.

Jutros se na Novom Beogradu, u bloku 62 desio incident, kada je jedna žena napala predsednika te opštine Bojana Bovana, i novinarku, a onda je srušila informacionu tablu o gradnji vrtića.

O ovome je tokom gostovanja u Info jutru na Informer televiziji govorio gradonačelnik prestonice Aleksandar Šapić.

- Ovo je prirodan tok onoga što se mesecima, da ne kažem godina dešava. Ovo je vrtić koji se dugo čekao, i oni ne dozvoljavaju gradnju vrtića! Počinjemo od toga da nisu zadovoljni kako odgovarate na pitanja, pa će oni sami da odgovore kako misle da treba. Pa se onda desi ona moja konferencija na savskom šetalištu, pa kažu da mi neće dozvoliti da govorim, a onda ni da se krećem, pa se desilo ono bacanje telefona. E nakon svega toga se desi "sad ne možete da gradite vrtić" - istakao je Šapić i dodao:

Ovo je najbolji primer, napadnuta je i novinarka, koja je ovde kolateralna šteta. Ona se našla tamo da izveštava. Rekao sam da postoje mediji, koji, kako vreme protiče, podižu lestvicu trovanja atmosfere, društva, provokacija... Postoji broj ljudi koji gleda isključivo takve medije. Ne postoji nijedna lepa vest kod njih. Prvi dan proleća, koje je najlepše godišnje doba, oni se odmah hvataju za negativnost i pišu o prolećnoj depresiji. Jasna atmosfera mržnje, podeljenosti, negativnosti, destruktivnosti - poručio je prvi čovek prestonice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike