Opoziciona aktivistkinja divljala zbog izgradnje vrtića! Napala predsednika opštine Novi Beograd i srušila informacionu tablu! (VIDEO)

25.05.2024

10:55

0

Ova gospođa se tu nije zaustavila, "sipala" je salvu uvreda na račun predsednika opštine Novi Beograd, vladajuće stranke kao i predsednika države

Opoziciona aktivistkinja divljala zbog izgradnje vrtića! Napala predsednika opštine Novi Beograd i srušila informacionu tablu! (VIDEO)
Copyright YouTube

Predsednik opštine Novi Beograd Bojan Bovan napadnut je od strane opozicione aktivistkinje, koja je uz sve to i srušila informacionu tablu za gradnju vrtića u bloku 62.

U novobeogradskom bloku 62 planirana je gradnja vrtića, a na lice mesta došao je predsednik opštine Bojan Bovan kako bi govorio o tome. 

Međutim, desio se incident, pošto je jedna opoziciona aktivistkinja, koja nije želela da kaže kojoj stranci pripada, napala kako predsednika opštine Novi Beograd i novinarku portala. Ona je u jednom trenutku pokušala čak da otme i telefon gospodinu Bovanu.

Ova gospođa se tu nije zaustavila, "sipala" je salvu uvreda na račun predsednika opštine Novi Beograd, vladajuće stranke kao i predsednika države. 

Vrhunac se dogodio kada je srušila informacionu tablu za izgradnju pomenutog vrtića. Nekoliko prolaznika koji su se tu našli su negodovali zbog ponašanja i postupaka dotične gospođe, koja je evidentno nervozna, samo je pitanje zbog čega. Da li zato što pripada delu opozicije predvođene Draganom Đilasom, koji bojkotuje izbore u Beogradu ili delu koji je odlučio da izađe na izbore u prestonici, ali je svesna da će rezultat biti katastrofalan.

Nakon što je pomahnitala žena odradila svoj prljavi posao, otišla je sa lica mesta.

- Nisam očekivao da ću da zateknem ženu kako ruši informacionu tablu na mestu gde će se graditi vrtić što vrlo jasno piše. Gospođa je imala čekić i punu kesu alata. Ovde će se svakako izgraditi vrtić i imamo odabranog izvođača radova. Ne znam ko može da ima nešto protiv toga i sve gradske parcele koje nisu imale namenu kada za to dođe vreme budu ograđene. Mislim da se radi o klasičnoj manipulaciji Novobeograđana i molim građane da ne nasedaju na jeftine provokacije. Svi oni koji budu želeli da ruše treba da znaju da ćemo koristiti sve zakonske okvire da objekat privedemo nameni. A ovaj napad je klasična predziborna manipulacija - rekao je nakon incidenta Bojan Bovan, predsednik opštine ovi Beograd.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike