Novi udari na Sava Manojlovića! Petrušić zagrmela: Daj dokaze o Đilasu, demorališeš građane! (VIDEO)

23.05.2024

14:26

0

Ja sam do juče smatrala da ću više postići ako izađem na izbore, međutim ja sada više ne znam šta se ovde dešava - rekla je ona

Novi udari na Sava Manojlovića! Petrušić zagrmela: Daj dokaze o Đilasu, demorališeš građane! (VIDEO)
Copyright Printscreen

Sandra Petrušić iz opozicionog nedeljnika Radar udarila je na lidera pokreta "Kreni-Promeni" Savu Manojlovića, rekavši da treba da priloži dokaze o Draganu Đilasu i da demorališe građane.

Voditeljka sa tajkunske N1 televizije upitala je Sandru Petrušić kako gleda na nove tenzije u NATO opoziciji, između Sava Manojlovića i Dragana Đilasa.

- Kako vidite ove nove tenzije u opoziciji nastale kad je Savo Manojlović optužio Dragana Đilasa da stoji iza obaranja njegove liste na Vračaru - upitala je tajkunska novinarka.

Petrušić je na to odgovorila da Manojlović treba da priloži dokaze o Draganu Đilasu i da radi na tome da demorališe građane.

- Vidim ih najgore otkad smo saznali da se opozicija podelila, ovo je najružniji momenat i jako problematičan. Ja sam do juče smatrala da ću više postići ako izađem na izbore, međutim ja sada više ne znam šta se ovde dešava. Savo Manojlović optužuje Đilasa a ja ne vidim dokaz, ovo liči na rekla-kazala. Meni ova poruka više deluje kao dalje demoralisanje građana, nego kao poziv da treba da izađu na glasanje - izjavila je Petrušić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike