Savo Manojlović potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

23.05.2024

09:34

0

Manojlović ističe da su korektni odnosi i da su u Vrnjačkoj banji izašli jedinstveno sa celom opozicijom

Savo Manojlović potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maske su pale, postoji samo jedan cilj i da se do njega dođe ne biraju se sredstva. Pa makar i sopstveni narod proglasio za genocidan.

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je, naime, da je ušao u koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije, čiji lideri tvrde da je Srebrenica - genocid.

Na pitanje voditeljke emisije na tajkunskoj televiziji N1 kakvi su odnosi između njega i ostatka opozicije koja učestvuje na beogradskim izborima, Manojlović ističe da su između njih korektni odnosi i dodaje da su u Vrnjačkoj banji izašli jedinstveno sa celom opozicijom. 

- Apsolutno postoje korektni odnosi i nijedna ružna reč rečena protiv bilo koga. U Vrnjačkoj Banji smo izašli jedinstveno sa celom opozicijom, rekao je Mankojlović.

Prilikom drugogo gostovanja, Savo je podvukao da "sve opozicione liste treba da osvoje većinu i nakon toga da formiraju vladu". 

To je, s druge strane, potvrdio Pavle Grbović. Na pitanje voditeljke takođe na tajkunskoj televiziji N1 kakav je odnos sa strankom "Kreni-promeni" i da li ih vidi kao partnere, Grbović odgovara.

- Da, mislim da to uopšte nije sporno. Mislim da je to vrlo prirodna saradnja, ukoliko budemo bili u poziciji u nekim mestima da formiramo vlast, rekao je Grbović.

Milos Tesic/ATAImages
 

 

Dakle, više ne postoji nikakva dilema - kandidat za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović napravio je koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid i to nimalo ne kriju već javno i ponosno govore o tome!

Pavle Grbović: Malo mi je neprecizno kada neko pita da li se u Srebrenici desio genocid. Kao da je bila u pitanju poplava ili neka vremenska nepogoda, pa se ona dešava. Ne, takvi zločini se izvršavaju. 

Radomir Lazović: Ja se slažem sa ovim. Pa naravno da je bio genocid.

Dobrica Veselinović: Ja ga nazivam genocidom. 

Biljana Đorđević: Da, Srebrenica je bila genocid. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike