Vulin o pretnjama Berbokove: Aleksandar Vučić neće stajati mirno pred nemačkom silom

22.05.2024

18:55

0

Autor: 24sedam

Nemačka, zemlja čije je srednje ime genocid i holokaust, silom pokušava da ubije savest slobodnog sveta - rekao je Vulin

Vulin o pretnjama Berbokove: Aleksandar Vučić neće stajati mirno pred nemačkom silom
Aleksandar Vulin - Copyright M.M./ATAImages

"Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok, unuka Valdemara odlikovanog, hitlerovog sledbenika preti i ucenjuje predstavnike zemalja koje neće da Srbe proglase genocidnim narodom", izjavio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin reagujući na to što ministar spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok preti i ucenjuje zemlje koje neće da glasaju za rezoluciju o takozvanom genocidu u Srebrenici.

- Nemačka, zemlja čije je srednje ime genocid i holokaust, silom pokušava da ubije savest slobodnog sveta. Analena je dedina unuka, navikla da se pred silom Trećeg rajha ili ujedinjene Nemačke stoji mirno. I Aleksandar Vučić je unuk svog dede koga su ubili nemački saveznici ustaše i Aleksandar Vučić neće stajati mirno pred nemačkom silom. Koliko god Analena nametne rezolucija, bivšim i sadašnjim kolonijama Nemačke, ostaće istina da je ona unuka naciste, a Aleksandar Vučić unuk jasenovačke žrtve i istina da su Nemci narod genocida, a Srbi nisu. I nema sile koja će to promeniti - naveo je Vulin. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike