"Oni se mole za moju smrt, a ja za život Srbije": Predsednik odgovorio na sramne napade NATO opozicije

21.05.2024

19:55

0

Autor: 24sedam

Oni se Bogu mole da ja poginem, a ja se molim za našu Srbiju - rekao je Vučić

"Oni se mole za moju smrt, a ja za život Srbije": Predsednik odgovorio na sramne napade NATO opozicije
Copyright Printscreen/instagram/Budućnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se iz Njujorka na sramne izjave NATO opozicije koja jedva čeka njegovu smrt dok se on bori za Srbiju.

- Meni nije smetalo kada sam u Skupštini gledao ljude, neki su se krstili, neki su se klanjali, nikada mi nije smetalo ako neko veruje u Boga. Ja nisam neko ko je preveliki vernik i ko svakog jutra ide u crkvu i na liturgiju, ali poštujem crkvu i da verujem u Boga. I otišao sam da se pomolim i da mi patrijarh da snage da se suprotstavimo. Da branimo svoju zemlju. Ako im je to zasmetalo, žao mi je. A to što mi prete, nije problem. Oni se Bogu mole da ja poginem, a ja se molim za našu Srbiju. Različite su svetinje kojima se molimo. Oni se mole za moju smrt, a ja za život Srbije - rekao je Vučić.

Srpski narod i Crkva ispratili su juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujork gde ga čeka bitka protiv namere moćnika da nas žigošu kao genocidne. 

Printscreen/instagram/Budućnostsrbijeav
 

S druge strane, tajkunski mediji, ideolozi i pristalice prozapadne opozicije, albanski i crnogorski ekstremisti, ispratili su ga uvredama, kletvama, dehumanizacijom i pretnjama smrću.

Napadi na Vučića su se rasplamsali i na društvenim mrežama od strane pristalica prozapadne opozicije koji se kriju iza lažnih profila i prete srpskom lideru na najgnusnije moguće načine.

"Nadam se da će nama, uskoro, neko uskoro izjavljivati saučešće u vezi tebe","da će bog pa i tebe tako da žalimo", "jedina nesreća jeste što nisi bio ti", "I mi ćemo da slavimo kada bude vest da tebe nema više, kao Iranci danas! Kuća im pevala", "To je bila proba za tebe"... samo su neki od komentara na društvenim mrežama na predsednikovu objavu da je šokiran onim što se desilo iranskom predsedniku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike