“Molimo se da pogineš, slavićemo kada budeš mrtav”! Uoči bitke u Njujorku zasuli Vučića kletvama i pretnjama smrću!

21.05.2024

09:33

1

Napadi na Vučića su se rasplamsali i na društvenim mrežama od strane pristalica prozapadne opozicije

“Molimo se da pogineš, slavićemo kada budeš mrtav”! Uoči bitke u Njujorku zasuli Vučića kletvama i pretnjama smrću!
Copyright TANJUG/Vlada Crne Gore Printscreen

Srpski narod i Crkva ispratili su juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujork gde ga čeka bitka protiv namere moćnika da nas žigošu kao genocidne. S druge strane, tajkunski mediji, ideolozi i pristalice prozapadne opozicije, albanski i crnogorski ekstremisti, ispratili su ga uvredama, kletvama, dehumanizacijom i pretnjama smrću.

- Nije mi jasno šta će nečastivi u Hramu Svetog save, rekao je na tajkunskoj televiziji N1 Duško Radosavljević, politikolog i opozicioni aktivista. 

"Za šta se moli Vučić u svetoj izbornoj kampanji, hoće li u carstvo nebesko - rekla je profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić na, naravno, tajkunskoj televiziji, dok je Goran Marković u intervujuu za Nova S portal izjavio da je "Vučić u moralnom pogledu odavno mrtav".

Napadi na Vučića su se rasplamsali i na društvenim mrežama od strane pristalica prozapadne opozicije koji se kriju iza lažnih profila i prete srpskom lideru na najgnusnije moguće načine: 

"Nadam se da će nama, uskoro, neko uskoro izjavljivati saučešće u vezi tebe","da će bog pa i tebe tako da žalimo", "jedina nesreća jeste što nisi bio ti", "I mi ćemo da slavimo kada bude vest da tebe nema više, kao Iranci danas! Kuća im pevala", "To je bila proba za tebe"... samo su neki od komentara na društvenim mrežama na predsednikovu objavu da je šokiran onim što se desilo iranskom predsedniku.

I dok se predsednik Srbije bori lavovski i ulaže poslednje atome snage da odbrani Srbiju i Srbe od svetskih sila koje pokušavaju da nas etiketiraju kao genocidan narod, tajkunski mediji, Albanci i ideolozi i pristalice opozicije uoči bitke u Njujorku zasuli Vučića kletvama i pretnjama smrću!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike