Oglasilo se tužilaštvo: Biće identifikovani i procesuirani svi koji su ugrozili sigurnost predsednika Vučića

21.05.2024

13:21 >> 13:57

0

Autor: 24sedam

Na društvenim mrežama prethodnih dana objavljivani su sadržaji u kojima se na neprimeren način predsedniku Republike Srbije upućuju pretnje izražene u kontekstu pokušaja atentata

Oglasilo se tužilaštvo: Biće identifikovani i procesuirani svi koji su ugrozili sigurnost predsednika Vučića
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović ocenio je da su nedopustive pretnje smrću i uvrede upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, koje su prethodnih dana objavljivane na društvenim mrežama.

Stefanović je poručio da će biti identifikovana i procesuirana sva lica koja su na ovaj način ugrozila sigurnost predsednika Republike Srbije, napominjući da je tužilaštvo već preduzelo mere i radnje iz svoje nadležnosti.

Na društvenim mrežama prethodnih dana objavljivani su sadržaji u kojima se na neprimeren način predsedniku Republike Srbije upućuju pretnje izražene u kontekstu pokušaja atentata na premijera Slovačke, kao i pogibiju predsednika Irana.

"Nadam se da će nama, uskoro, neko uskoro izjavljivati saučešće u vezi tebe","da će bog pa i tebe tako da žalimo", "jedina nesreća jeste što nisi bio ti", "I mi ćemo da slavimo kada bude vest da tebe nema više, kao Iranci danas! Kuća im pevala", "To je bila proba za tebe"... samo su neki od komentara na društvenim mrežama na predsednikovu objavu da je šokiran onim što se desilo iranskom predsedniku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike