Aleksić u panici: Okrivio Đilasa za fijasko opozicije, iako se izbori bliže oni još uvek nemaju ni kandidata za gradonačelnika!

25.04.2024

12:05

0

U srpskoj opoziciji vlada totalno rasulo

Aleksić u panici: Okrivio Đilasa za fijasko opozicije, iako se izbori bliže oni još uvek nemaju ni kandidata za gradonačelnika!
Miroslav Aleksić - Copyright Twitter printscreen

Miroslav Aleksić, član koalicije "Biram borbu" koja se odmetnula od Dragana Đilasa, indirektno je optužio svog doskorašnjeg lidera da je kriv što su izgubili vreme za kampanju, zbog čega kasne i nemaju kandidata za gradonačelnika Beograda.

- Još nismo definisali ko će nam biti kandidat za gradonačelnika Beograda. Kasnimo i sa tim i sa svim drugim. Što se mene tiče, ja sam još od februara meseca zagovarao priču da ne treba da čekamo ništa, da treba da idemo na dva koloseka. Jedan je priprema za izbore, jedan veliki blok gde bi bili svi mi, da pokušamo da napravimo nešto što je napravila vlast. S druge strane, da se borimo za uslove, da tražimo da se ispune koliko je god moguće ODIHR preporuka, da se bilo šta promeni. Prosto, to sam ja tako smatrao da treba da bude - rekao je Aleksić, i dodao:

- Vreme i neki drugi stavove su nas odgurali na drugu stranu i došli smo maltene na ivicu, gde smo morali donositi odluku šta radimo. Ja iskreno moram da vam kažem da ne mogu da shvatim da bojkotujemo samo Beograd - kazao je Aleksić. 

Ove izjave Aleksića pokazuju da u srpskoj opoziciji vlada totalno rasulo i da se tu više ne zna ni ko pije ni ko plaća. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike