Sad su sve maske pale: Aida Ćorović priznala da je cilj antisrpske rezolucije o Srebrenici da se optuže Srbija i SPC! (VIDEO)

09.05.2024

11:50

0

Ovaj video pokazuje koliko je važna borba predsednika Srbije Aleksandra Vučića protiv usvajanja sramne rezolucije

Sad su sve maske pale: Aida Ćorović priznala da je cilj antisrpske rezolucije o Srebrenici da se optuže Srbija i SPC! (VIDEO)
Aida Ćorović - Copyright Printscreen/YouTube

Aida Ćorović, jedna od vodećih kreatura autošovinističke druge Srbije, otvoreno je priznala šta je pravi cilj sramne Rezolucije o Srebrenici koju sponzori lažnog narativa o tzv. genocidu guraju u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

Iako se opozicioni mediji prethodnih dana svojski trude da dokažu kako Rezolucija o Srebrenici navodno nema za cilj da  srpski narod proglasi genocidnim, Aida Ćorović je u izjavi za bosansku TV Hajat otkrila da je upravo to cilj, čime su pale sve maske.

- Rezolucija UN će za genocid u Srebrenici okriviti državu Srbiju i Srpsku pravoslavnu crkvu - rekla je Ćorović, a što možete poslušati u video snimku ispod. 

Ovaj video pokazuje koliko je važna borba predsednika Srbije Aleksandra Vučića protiv usvajanja  sramne rezolucije.

Generalna skupština UN je 2. maja trebalo da se izjasni o Rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici, ali je glasanje odloženo, zahvaljujući velikom trudu srpske diplomatije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom boravka u Njujorku izjavio da su Nemačka i druge zemlje pojačale lobiranje za usvajanje antisrpske rezolucije.

- Okupili su se u Beču i brojali su glasove koje imaju (za usvajanje rezolucije), brojali su glasove protiv jedne male Srbije. Brojali su ko će glasati 'za' od 190 zemalja sa pravom glasa i pravili su liste za pritisak. Mi smo uradili ono što je naš posao, ali sad će oni da ih teraju, maltretiraju - rekao je tada Vučić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike