Manojlović iskulirao ostale opozicionare: Pokret "Kreni promeni" samostalno izlazi na izbore u Beogradu

24.04.2024

12:27

0

Manojlović je naveo da će se lista zvati "I ja sam Beograd - Kreni promeni - Savo Manojlović" i potvrdio da će on biti kandidat za gradonačelnika

Manojlović iskulirao ostale opozicionare: Pokret "Kreni promeni" samostalno izlazi na izbore u Beogradu
Savo Manojlović - Copyright ATAImages/Zorana Mandić

Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka pozvao je nedavno lidera pokreta "Kreni promeni" da se pridruži delu opozicije koja izlazi na lokalne i beogradske izbore, ali to se ipak nije desilo.

I Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta rekao je juče da je u kontaktu sa Manojlovićem i da bi želeo da to bude zajednički opozicioni nastup. Manojlović je odlučio da ih odjavi i sam izađe na izbore u prestonici. 

Direktor kampanja pokreta "Kreni promeni" Savo Manojlović saopštio je danas da je taj pokret doneo odluku da 2. juna učestvuje na izborima u Beogradu.

Manojlović je na konferenciji za novinare rekao da će pokret na beogradske izbore izaći samostalno, dok će odluku o eventualnom učešću na lokalnim izborima u drugim mestima doneti naknadno.

Manojlović je naveo da će se lista zvati "I ja sam Beograd - Kreni promeni - Savo Manojlović".

On je ocenio i da je ideja bojkota izbora postala besmislena onog momenta kada je veći deo opozicije odlučio da izađe na izbore.

Naveo je da će fokus kampanje biti rešavanje ekoloških pitanja u nadležnosti lokalne samouprave i borba protiv korupcije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike