Ćutina antologijska konferencija! Osim što ne poznaje osnovne skupštinske procedure, priznao i da izbori nisu pokradeni! (VIDEO)

20.04.2024

08:36

0

Opozicija je konačno priznala da je ona njihova ustaljena mantra kako su izbori pokradeni, samo jedba obična laž

Ćutina antologijska konferencija! Osim što ne poznaje osnovne skupštinske procedure, priznao i da izbori nisu pokradeni! (VIDEO)
Aleksandar Jovanović Ćuta - Copyright Printscreen/RTS2

Aleksandar Jovanović Ćuta, poslanik pokreta Ekološki ustanak je na danađnjoj, moglo bi se reći antologijskoj konferenicji u Narodnoj skupštini konačno priznao ono što svi odavno znamo, da izbori održani 17. decembra nisu pokradeni, već je opozicija sama kriva za izborni debakl.

Da, i to je moguće. Opozicija je konačno priznala da je ona njihova ustaljena mantra kako su izbori pokradeni, samo jedba obična laž.

- Da se uključe svi, mi smo se za to zalagali još pre 17. decembra. Ekološki ustanak je pozvao sve da se napravi jedan zajednički front, jedna lista i da se to dogodilo mi bi bili slobodni što se tiče Beograda, i ne samo Beograda nego i mnogih drugih gradova - rekao je Ćuta tokom svoje antologijske konferencije.

Pored toga, on je samo još jednom dokazao da građani plaćaju lidere opozicije, na primer njega već drugi mandat, da ih predstavljaju u plenumu, a ne znaju osnovne skupštinse procedure.

- Juče je Brnabić pomenula varijantu da može da se izglasa zakon i to je sutra trebalo da bude sednica na dnevnom redu koja još nije zakazana o izmeni ovog zakona, a sada je već koliko, pola jedna, jedan, a mi još nismo dobili saziv ove sednice. Ako misli da saziva sedniciu sutra u 12 da bi menjala zakon, to ćete morati da pitate nju - rakao je Ćuta, verovatno ni sam ne znajući šta govori.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike